Dandulka komentáře u knih
Stázka, Kuba, vodníci, víla.....Moc jsem měla tuhle knížku ráda. Nakonec z ní udělali i večerníček a musím říct, že se jim povedl!
Jako malá jsem si ji četla často. Kromě hezkého příběhu měla i velká písmenka :-D
Měla jsem tuhle knihu ráda už jako malá, maminka mi z ní musela číst, moc se mi to líbilo.
Schovávám tuhle knihu doma jako poklad. Mám v ní razítko ze Zlaté uličky, už je to 30 let........
Tuhle knížku jsem dostala kdysi k Vánocům a mám ji v knihovně dodnes!
Klasika jak v televizi tak v knižní podobě. Měli jsme ji doma, ale kde je jí dnes konec? Škoda!
Souhlasím, že je to kouzelná klasika, taky ji mám po mamince....
Tuhle knihu mám v knihovničce psanou ve slovenštině, ale to vůbec nic neubírá síle klasického příběhu.
Tohle je klasika do školních škamen!!! Ale moc ráda jsem si ji přečetla po letech znovu.
Silný příběh a moc hezky napsáno, čte se úplně sama.
Moc pěkně sepsaná kniha o lásce mezi Karlem IV. a Blankou......
Hezká "upírská" knížka, jsem moc zvědavá na druhý díl.
Super kniha, jsem zvědavá na další autorovy počiny! Přečetla jsem ji na jeden nádech.
Příběh egyptské faraonky. Není to jen sbírka historických faktů, ale moc hezky napsaný příběh .Knížečka je útlá a moc dobře se čte.
A další zpracování pravdivých zločinů středověku.Moc se mi líbí použití citací z dobových kronik a dalších listin.
Autor se soustředí pouze na Jižní Čechy, ale i tak je kniha poutavá, se spoustou dobových kreseb a také s použitím citací z kronik a Smolných knih. Líbilo se mi to moc.
Moc hezky zpracovaná témata historických bitev se spoustou dobových obrázků. Byla jsem spokojená.
1. díl Lary Croft..... Na to, že to byla původně PC hra, je to pěkný příběh.
Tak nevím, co bylo lepší, zda film, nebo kniha. Oba byly moc fajn.