Dandulka Dandulka komentáře u knih

Nádherné bytosti Nádherné bytosti Kami Garcia

Moc se mi to líbilo, malinko "moderní" sloh, ale mělo to spád a děj.

Nádherná temnota Nádherná temnota Kami Garcia

Líbilo se mi to a čekám , jestli bude další pokračování.

18.05.2012 5 z 5

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Vishaus má sestru..... Ani to sám nevěděl. Tak jen doufám, že to nebyl definitivní konec, protože to by byla velká škoda. I navzdory tlošťce knihy se čte velmi dobře a má to spád. Stačily mi 3 dny a zase nebylo co číst, ach jo.

18.05.2012 5 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

Možná moc zdlouhavé, ale jinak hezké.

18.05.2012 5 z 5

Nespoutaný milenec Nespoutaný milenec J. R. Ward (p)

Mám tuhle sérii ráda a tak jsem se e nadšením pustila do dalšího dílu a nezklamal mě!!!!

Označená Označená Kristin Cast

Tak jsem se konečně dostala k 1. dílu!!! Byla jsem zvědavá, jak to všechno začalo a moc se mi to líbilo. Mám tuhle sérii ráda, povedla se.Doporučila mi ji sestřička na neurochirurgii, když jsem tam loni ležela po operaci a moc jí za to děkuji!

Probuzená Probuzená Kristin Cast

Tak zatím poslední díl. Mělo to spád a zápletka zůstala otevřená, už se těším na další pokračování.

Sekty satanských bohů Sekty satanských bohů Václav Pavel Borovička

Moc se mi líbilo zpracování nelehkých témat. Lidé touží po blízkosti druhých a po pochopení a tím jsou zranitelní....Jsou i tací, kteří toho dokáží využít, jak je vidět v této knize.

Smrtící tanec Smrtící tanec Laurell K. Hamilton

Hromady nestvůr, jeden nápadník vlkodlak, druhý upír- koho si vybrat?

Krvavé koleno Krvavé koleno Laurell K. Hamilton

Trošku zamotané, jako obvykle, ale konec dobrý, všechno dobré, že?

Habermannův mlýn Habermannův mlýn Josef Urban

Kniha byla moc hezká, ale bohužel jsem propásla film, tak jsem hodně zvědavá, ale myslím si, že kniha je kniha.

18.05.2012 5 z 5

Bestie z Karlštejna, aneb, Kronika hříšného kněze Bestie z Karlštejna, aneb, Kronika hříšného kněze Naďa Horáková

O Báthoryové toho už napsali mnoho, ale málokdo ví, že i tady v Čechách řádila podobná bestie.....Při čtení vám bude běhat mráz po zádech jako mně.

Nekonečný příběh Nekonečný příběh Michael Ende

Na celý film použili pouze polovinu knihy, moc moc moc se mi knížka líbila.

Omen: Ďáblovo znamení Omen: Ďáblovo znamení David Seltzer

Už je to dlouho, co jsem ji četla, ale pamatuji si, že to byl velmi silný zážitek!!!!!! Film byl taky skvělý.

Mumie se vrací Mumie se vrací Max Allan Collins

Kniha i fil m super, dokonce bych řekla, že tenhle druhý díl je lepší než jednička a to se stává málokdy!!!!!!

Mumie Mumie Max Allan Collins

Perdektně zpracováno. Při čtení vám před očima běží scény z filmu, má to spád.

Městečko na dlani Městečko na dlani Jan Drda

Rukapáň a hlavně nezapomenutelný starosta Buzek v podání pana Františka Smolíka. Obrečím pokaždé jak film, tak knížku.....

Brouk Pytlík Brouk Pytlík Ondřej Sekora

Pro děti moc pěkné!

Kronika města Kocourkova Kronika města Kocourkova Ondřej Sekora

Kde asi leží Kocourkov????? Jako malá jsem ji četla s maminkou, moc se mi líbila.

18.05.2012 5 z 5

Cirkus Humberto Cirkus Humberto Eduard Bass (p)

Klasika o generacích artistů, klaunů a krotitelů..... Povedl se i seriál.