Dani25 Dani25 komentáře u knih

Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Haruki Murakami

Je to moj prvý Murakami a velmi ma zaujal

25.09.2017 5 z 5

Třetí hlas Třetí hlas Rolf Börjlind

Zaujala ma ovela viac ako Skočny príliv, velmi zaujímavy pribeh, ktory gradoval az do konca, zaujimavo prepletene postavy navzajom.

11.09.2017 5 z 5

Utorkové ženy Utorkové ženy Monika Peetz

Mne sa tento príbeh páčil. Aj ja mám celoživotné priateľky, s ktorými preberáme všetky problémy aj radosti.

21.11.2016 5 z 5

Až na vrchol hory Až na vrchol hory Arne Dahl (p)

Čakala som oveľa viac, bola som dosť zmatena kto je kto, mala som začat s jeho knihami v inom poradí.

29.03.2016 2 z 5

Gorila Gorila Tom Nicholson

No čo Vam poviem, človek kopu vecí tuší, ale ked si uvedomíme, že je to len jedna z mnohých káuz, je mi do plaču.

29.03.2016 4 z 5

Vtedy v lese Vtedy v lese Tana French

Velmi dobre sa táto kniha čítala, ale niekedy som mala chuť hlavného hrdinu postriasať (ohľadom súkromného života)

07.01.2016 4 z 5

Miniromány Miniromány Vladimír Balla

Niektoré miniromániky waw, niektoré fajn :)

05.04.2024 3 z 5

Zaprodanec Zaprodanec Paul Beatty

Čítala sa mi ťažko, v polovici som ju odložila. Snáď ešte príde čas, keď ju dočítam.

15.11.2022

Za tmavej noci som vyšiel zo svojho tichého domu Za tmavej noci som vyšiel zo svojho tichého domu Peter Handke

Možno som nebola naladená na takýto druh literatúry. Dosť som sa nútila do čítania.

19.04.2022 2 z 5

Nanebonevzatie Nanebonevzatie Peter Karpinský

Som veľmi rada, že som sa o tejto knihe dozvedela na Noci literatúry. Vynikajúce poviedky.

21.10.2020 5 z 5

Čepiec Čepiec Katarína Kucbelová

Pohľad ženy z mesta na život v Šumiaci a okolí, vzťahy medzi ľuďmi, spomienky na minulosť, každodenný život.

24.07.2020 3 z 5

Čtvrtek odpoledne. Půl páté Čtvrtek odpoledne. Půl páté Kristien Hemmerechts

Vybrala som si knihu kvôli čitateľskej výzve, začala zaujímavo, ale nakoniec som bola sklamaná.

08.05.2020 3 z 5

Polib mne a zemřeš Polib mne a zemřeš Ira Levin

Zaujímavý námet, oddychovka na dva večery

28.02.2020 3 z 5

V pekle sa neplače V pekle sa neplače Lenka Gahérová

Neviem, mne tie dialógy bývalých spolužiakov prišli také umelé.

28.02.2020 3 z 5

Niečo ako čistá depka Niečo ako čistá depka Ned Vizzini

Veľmi vážna téma, ale kniha sa čítala veľmi dobre. Som bola veľmi smutna, keď som sa na záver dozvedela, že autor spáchal samovraždu. :(

21.01.2020 5 z 5

Farmaceutka Farmaceutka Amálie Kutinová

Nie je to druh knihy, ktorý zvyknem čítať, vybrala som si ju kvôli čitateľskej výzve. Precitala som, ale do ďalších dielov sa nechystám.

18.01.2020 2 z 5

V slepých uličkách V slepých uličkách Kamil Peteraj

Pripomenulo mi to roky na strednej škole :)

03.01.2020 4 z 5

Sirota X Sirota X Gregg Hurwitz

Nevedela som do čoho idem, ale začítala som sa hneď. Veľmi sa mi páčila. Odporúčam.

17.10.2019 5 z 5

Prázdne srdcia Prázdne srdcia Juli Zeh

Veľmi zvláštny, ale zaujímavý príbeh. Ťažko opísať, treba prečítať. Ostane mi v pamäti.

19.08.2019 5 z 5

Běguni Běguni Olga Tokarczuk

Mala som veľké očakávania, ale nakoniec som ju nedočítala.

08.07.2019 2 z 5