daryna komentáře u knih
Hodně jsem se na tuhle knihu těšila. 2x jsem ji začala číst a pak jsem přestala. Všichni říkali, že se musím tím začátkem prokousat a pak to bude skvělý.
Mno, prokousala jsem se a neříkám že to bylo úplně špatný, ale... od Leigh jsem čekala trochu (hodně) víc. Navíc; miluju knihy s otevřeným koncem, které mě hned navnadí na další díl. Tady jsem byla ráda, že jsem ji vůbec dočetla.
Mír s vámi
Češtinářka říkala, že tuhle knihu budeme mít příští rok na povinnou četbu. Tak jsem si teda pustila film, abych tak nějak věděla o čem to je. Film se mi moc líbil a tak jsem si půjčila tu knížku...
a četla jsem a četla a četla. Nemohla jsem se odtrhnout a při káždém vhodném okamžiku vzdychala nad Darcym, nebo mu v duchu nadávala. Popostrkovala jsem Bingleyho aby vyznal Jane lásku a jí zas, aby dávala své city víc najevo. S Elizabeth jsem byla nanejvýš spokojená! Má svoji hlavu, svoje názory, a taky svoje city.
Knihu jsem četla 2krát po sobě a doufám, že se k ní ještě vrátím.
Jediné co mi tam trochu chybělo byl polibek. Jsem hrozně romantickej typ a prostě jakmile se v knížce někdo políbí, jsem z toho úplně vedle. Ale i přesto, že se tu žádná pusinka nekonala, byla jsem vedle téměř celou dobu
Když jsem si přečetla komentáře, nacházející se níže, byla jsem dosti zaskočena. Mně ta kniha připadá skvostná! Ano jistě, je mi jen 14, v literatuře se nevyznám, ale tohle mě doopravdy bavilo. Tohle je prostě kniha pro někoho, kdo má na povinnou četbu Pýchu a Předsudek. Když si odmyslíte ty zombies, boje a dýky v botách, nemusíte PaP ani číst (dělám si srandu, musíte! je to boží kniha).
Doporučuji.
Bylo to naprosto dokonalý! Úžasný příběh s ještě úžasnějším dějem... Postava Genseyho mě moc nezaujala, ale zato Lila... není sice moc výrazná, ale člověk si ji zamiluje.
Celkem dost mě zajímá, jak to dopadne s Adamem.
Nejraději ze všech mám Noaha -taky nevýrazný a to v pravým slova smyslu, ale prostě fantastický- a Ronana.
Ronan. Je ze všech nejzáhadnější a tím pádem o něm prostě chcete vědět víc. jen jsem nepochopila jeho poslední větu: ,,Asi bych vám to měl konečně vyklopit," prohodil. ,,Cirkulárka se mi jenom zdála."Kdyby byl někdo tak hodný a napsal mi co to znamenalo, byla bych mu nadosmrti zavázana.
Nejlepší!!! No dobře, nejvíc se mi líbila nekropole, ale tahle je na druhém místě. U týhle knížky se vyskytl menší problém: prostě jsem ji nemohla odložit. Normálně mě rozbrečela smrt Matta. Chápete to? JÁ U TOHO BREČELA! Ale to je jedno.... Ta bitva. Sice bych čekala něco delšího, ale i tak luxusní (normální lidský jatka). Prostě vše, doporučuju, ať si to přečtou. Anthony píše prostě nádherně...
Popravdě jsem od knihy čekala víc. Třeba něco jako série Alex Rider. Příběh měl moc rychlý spád a místy byl dost chaotický. Jediné plus na týhle story bylo to, že se četla rychle a jednoduše. Ale každopádně doporučuju, pokud vám není 14 a víc. Určitě pobaví
Neumím moc popisovat svoje pocity, ale k téhle sérii mi stačí jedna jediná věta : KAM SE HRABE HARRY POTER?
No vážně, kam? Tuhle sérii jsem přečetla přinejmenším 8x a ještě pořád mě baví... Je to normální?