denča1000 komentáře u knih
Příjemné poklidné, oddechové čtení. Poměrně dlouhý příběh, který mě ale ani v chvíli nenudil...
Od knihy jsem očekávala hodně. Čekala jsem, že se nebudu moct od čtení odtrhnout, ale nakonec jsem knihu stále odkládala a těšila se, až ji konečně dočtu.. Příběh mě nějak moc nechytl, ani nezaujal.
Velmi čtivá kniha, kterou jste přečetla opravu hned... Zajímavá příběh, první jsem se docela teda bála, ale nakonec to bylo super čtení.
Vlastně jsem do jisté chvíle myslela, že kniha, kterou jste si vybrala ke čtení, je romantika. Až od jisté chvíle, mi došlo, že čtu thriller... Byl to ale velice povedený příběh, který mě nutil číst stále dál a dál.... nebylo to žádné psycho nebo tak, vlastně jsem se často pobavila, protože Alviiny komentáře v některých chvílích, byly opravdu vtipné..
Byla to povedená zápletka, ale popravdě mě konec zklamal..čekala jsem tam něco velkého, zvrtat, překvapení a ono nic...
Velmi dobře čtivý, docela napínavý rychlý příběh. Už ale cca od poloviny knihy, jsem tušila, kdo za tím stojí.
Super kniha o natáčení a detailech seriálů, ale jelikož znám seriál téměř nazpaměť, nebylo tam téměř nic nového, co by mě extra zaujalo. Ale jinak je kniha krásně propracována, pospaná a doplněná fotkama.
Další poklidné čtení. Bavily mě příběhy každé z žen, kniha se tak četla skoro sama.
Poměrně hektický příběh, který ale stále táhl číst dál.
Začátkem mě bavil více než závěr, což samozřejmě nebývá zvykem.
Od začátku jsme byla do knihy zakousnutá, ale musela jsem se dokopat ji dočíst, čekala jsem od závěru mnohem víc, nikoli takový nudný závěr a ukončený příběh hlavní postavy v 5 větách.
Kniha se velmi dobře četla, velmi mi vyhovovalo rozdělení částí. Docela zajímavý příběh.
Velmi čtivá, klidná, příjemná a napínavá kniha, již od první chvíle.
Doufala jsem v takový konec, jaký byl.
Knihu jsem nedočetla, nezaujala mě, vůbec mě nechytla a při čtení jsem se nudila.
Příjemný, čtivý a oddechový román, od kterého se těžko odpoutává, protože čtenáře stále láka číst dál.
Knihy od Dicka jsou vždy velmi čtivé a napínavé, kdy na konci nás čeká boj a rozzuzlení příběhu. Stejně tak tomu bylo i teď. Tento příběh byl poněkud delší a zdlouhavější, ale pořád se něco dělo, takže stále napínavý.
Další super oddechová kniha, od autorky, kterou jsem si v poslední době oblíbila.
Příběh se četl velmi příjemně. Bylo by fajn, kdyby byl zfilmovaný, určitě by to byl super pohodový film. Konec se mi ovšem nelíbil, protože jsem čekala a doufala, že to neodmítne.
Milá, čtivá, oddechová kniha, který zaujme a nepustí.
Ačkoli se příběh odehrával na ostrově zničeném bouří, jednalo se o klidnou oddechovou knihu.
Přečteno hned. Nádherná kniha, která Vás chytne a nepustí. Smutná, ale bohužel pravdivá. Kniha se dost podobá Psímu poslání, ale v české verzi. Jediné velké mínus je to, že je kniha velmi krátká.