Dendyna

Už číst tuhle knížku je vlastně "Hygge".

Úžasné umělecké dílo napsané zlatou nití. Každá věta, každá myšlenka, má svůj význam, svůj úkol, který vyvstane když se naplní čas. Smekám před autorem a děkuji že jsem bohatší o jeden příběh, jehož tajemství jsem s úsměvem na rtech objevila po otočení poslední stránky.

Skvělá kniha, chvilku trvalo než se děj rozjel ale pak jsem se nestačila divit jak nás autorka udržuje v napětí a pálí do nás jedno překvapení za druhým. až do úplného konce.

Z téhle knihy jsem psala písemnou maturitu. Myslím že pochopit pocity Sofie bych mohla až teď když jsem matkou.

Moje dětská hrdinka, jejíž příběhy jsem hltala. Líbilo se mi i filmové zpracování. Jedna z nejkrásnějších knih které jsem v životě četla.

Přečteno už na střední, drsné svědectví jedné generace poznamenane pachuť tvrdých drog

Líbila se mi, moudré myšlenky..

Docela komerční záležitost, takže jsem byla zvědavá, hodnotím jako lepší průměr

Ze začátku mi vadilo střídání obou žen ve vyprávění, ale pak jsem si zvykla, knížka je čtivá, dobře promyšlená, napínavá, doporučuji.

Velmi silné čtení !

Velice čtivá, napínavá,velmi dobře propracovaná závislost hlavní hrdinky, děj svižný, vyprávění Rachel mě bavilo nejvíc.

Dlouhé roky má nejoblíbenější knižní záležitost, miluji knížky které mě umí totálně emočně rozdupat ...

Jedna z mála knih která mi zodpověděla na otázky života a řekla jsem si "Aha, tohle dává smysl" ...