Denisa232623 Denisa232623 komentáře u knih

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Tak tohle byl hodně silný příběh. Tahle kniha je přesně taková ta, kterou přečtete a už na ni nikdy nezapomenete..
Je hrozné myslet na to všechno co se tam stalo. Některé věci jsou až neskutečné. Ještě teď malém slzy v očích.
Chtěla bych k tomu napsat více, ale to snad ani nejde. To si člověk musí alespoň přečíst.

16.10.2019 5 z 5

Prostě na mě zapomněli Prostě na mě zapomněli Jiří Holub

Kniha kterou přečtete velice rychle, ale dlouho na ni budete vzpomínat.
Moc krásný příběh se smutným koncem.

15.10.2019 5 z 5

Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

Kniha se četla dobře, ostatně jako všechny knihy od Cobena. Musím ale říct, že tohle byl jeden z těch slabších dílů.
Něco mi na tom ději nesedělo. Možná špatné postavy, možná špatné téma. Já knihu řadím do sbírky nenadchne, neurazí. :)

09.10.2019 3 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Tak tohle byla jízda!! Napínavé od začátku až do konce. Jen mě mrzí, že jsem tento díl četla jako první a vím přesně co bylo v díle předchozím aniž bych ho četla.
Každopádně mě kniha překvapila a jsem nadšená!!

27.09.2019 5 z 5

Na útěku Na útěku Harlan Coben

Nevím jak to pan Coben dělá, ale jeho knihy jsou vždycky napínavé. Dokáže zkombinovat nezkombinovatelné a úplně zamotat děj. A to se mi na jeho knihách velmi líbí. Někdy méně znamená více, ale u jeho knih to neplatí. Nejsem fanda témat o sektách, ale tady to všechno krásně zapadlo do sebe. Pro někoho se to možná bude zdát moc a přitažené za vlasy. Ale já jsem spokojená jako ostatně se všemi jeho knihami. Další super příběh a já můžu jen pochválit a doporučit. :)

16.09.2019 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Na knihu jsem se velmi těšila. Zhltla jsem ji za jeden den, ale velké nadšení se nekonalo. Za mě nejslabší kniha této spisovatelky. Při čtení to bylo jako na horské dráze. Chvilku mě to nudilo, chvilku bavilo. Za mě moc vražd najednou. A zdlouhavé vyprávění z hotelu. Vraha jsem teda neodhalila. Můj typ byl úplně jinde. A za nejlepší část knihy považuji poslední stránku a půl, max dvě.
Doufám, že další kniha od spisovatelky bude opět v jejím starém duchu.

08.09.2019 3 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Druhý díl stejně dobrý a napínavý jako první. Jediná věc mě rozesmála a to konec se Shackem. Každopádně to je maličkost, která knížce na ničem neubírá. Doufám že pan Freeman bude i nadále psát takové super knihy. :-)

06.09.2019 5 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Po dlouhé době jedna z těch lepších detektivek. Začátek se teda dost vlekl a později byl děj dost překombinovaný, ale nechybělo mu nic.
I přes malé nedokonalosti dávám plný počet hvězd protože takových dobrých detektivek dnes moc není.

27.08.2019 5 z 5

Žena, po které se slehla zem Žena, po které se slehla zem Lone Theils

Někoho tento typ knihy může bavit, ale já jsem se hodně přemáhala a ani to mi nepomohlo k dočtení této knihy. Podle mého nudné téma, nic se pořádně nedělo a mě nezbývalo nic jiného než knihu odložit na “někdy jindy”.

07.08.2019

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Musím říct že na skvrnu jsem slyšela spoustu spíš špatných názorů. Když jsem ji začala číst byla jsem si jistá že ostatní mají pravdu. Začátek se mi moc nelíbil, ale pak to pokračovalo a kniha se mi začala líbit. Přečetla jsem ji ani ne za hodinku a musím říct že mě překvapila. Kdyby některé knihy měly také tak málo stránek vůbec by mi to nevadilo. V knize bylo prostě vše co má být a šlo to i bez dalších 300 stránek zbytečného obkecávání. Konec už byl zase slabší, ale celkově se mi teda příběh docela líbil.

22.07.2019 4 z 5

Skryté okno Skryté okno Rachel Abbott

Kniha mě teda moc nebavila. Děj byl zdlouhavý a vleklý. Místy už jsem knihu chtěla odložit. Za nejzajímavější část v knize považuji závěr. Tam by se dalo mluvit o nějakém nápadu a možná i napětí. Ale co se týče zbytku to hodnotím jako silný podprůměr.

22.06.2019 2 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Nevím jak knihu ohodnotit. Líbila se mi víc než druhý díl. Děj je hodně nepředstavitelný, ale ne tak směšně absurdní jako u druhého dílu. Tenhle styl není nic pro mě, ale věřím že své příznivce si najde.
A jen dodám že závěr jsem nepochopila.

29.05.2019 3 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Musím dát za pravdu že místy se děj vleče, ale to jen v druhé části (kniha je rozdělená do 3 částí). Co se týká první a poslední části ty se mi líbily měly spád a dobře se četly.
Je to asi nejslabší díl od B.A.Paris, ale i přesto zůstávám jejím knihám věrná protože mají nápad, zajímavý děj a dobře se čtou. Více takových knih!

12.05.2019 4 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Nemůžu si pomoct, ale více jak 1* dát nemůžu. Kniha slibovala hodně,každý na ni pěl ódy a já se nechala strhnout davem. Ale musím říct že přišlo zklamání. Nemám ráda tyhle sci-fi pohádky. Příběh byl dost absurdní a nereálný.
Nechci nikoho odrazovat, každý malém jiný vkus, ale označit tuhle knihu za světový bestseller? To nechápu..
Ke čtení jsem se vyloženě přemlouvala.

08.05.2019 1 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Musím říct že knížka se mi hodně líbila. Poutavý příběh a hlavně příběh měl děj a spád. Žádné hluché místo, tedy alespoň pro mě.
Chápu, že každého to bavit nemusí. Mazání paměti a hra s myslí je těžko představitelná, ale jako celek paráda. Tolik jsem ani nečekala.

27.04.2019 5 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Kniha, která vás pohltí a vy přestanete číst až s poslední stránkou.
Krátké přehledné kapitoly, velké písmo a čtivý příběh.
Musím říct že vyšetřovatelé mi chvilkama vadili. Přišlo mi že si až příliš vyměňují názory a pak už již zmiňovaný rychle utnutý konec. Za mě to také mohlo bylo více rozvinuté v jednom úseku na konci.
Nicméně dávám bez váhání 5* a po dlouhé době doporučím, protože určitě stojí za přečtení.

21.04.2019 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Knížku hodnotím jako průměr. Do čtení jsem se hodně nutila a neustále knížku odkládala. Místy to bylo nudné a na mě zdlouhavé až zbytečné. Celou dobu jsem věřila že vím kdo je vrah a únosce malé Belly a to se mi také potvrdilo. Jen se k tomu pročíst.

16.04.2019 2 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Další super případ Eriky a jejího týmu.
Skvělý příběh, který měl spád. Chytlo mě to hned na začátku a hltala jsem doslova každé slovo. Konec mě malinko zklamal. Podle mě to bylo ukončené moc rychle. Ale na druhou stranu oceňuji že alespoň v jednom díle má Erika klid a nejde po ní vrah..

04.04.2019 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Předchozí díl se mi líbil mnohem více. Laťka byla nastavená vysoko a tahle kniha jí ani nedosahovala. Podle mě to bylo celé překombinované a chvílemi nesmyslné. Hvězdy dávám jen za čtivost.

27.03.2019 2 z 5

Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Knihu jsem četla jako oddechovku mezi těmi všemi detektivkami. A musím říct že svůj účel splnila.
Jsou pasáže které jsou přitažené za vlasy, ale to k tomu asi patří, ve které knize to dnes není?
Za mě je to docela dobré čtení a zase jiný žánr než na který jsem zvyklá z detektivek.
Určitě to nepovažuji za odpad jako někteří. Na to mám jiné favority..

17.03.2019 3 z 5