Denisa232623 komentáře u knih
Knihy s válečnou tématikou mám velmi ráda, ale tahle nebyla na 5*. Dle vysokého hodnocení a kladných recenzí jsem měla očekávání vysoká. Příběh to byl pěkný, ale místy to mělo chyby.
Průměrný příběh s happyendem, který je možný jen v knize.
Čtvrtý díl s Robertem Huntrem a Garciou zamnou a poprvé musím říct, že příběh to byl o něco slabší. Zajímavý námět, ale dost překombinovaný děj i co se týče jmen v tomto díle.
Četlo se to dobře, ale zatím předchozí díly o moc lepší tak doufám že díly za Sochařem budou zase lepší.
Škoda že nejde hodnotit i půl hvězdou. Hned bych to rozhodování měla lehčí.
Tohle je tak krásná kniha.!! Ze začátku jsem se nemohla začíst a trochu jsem se ztrácela v postavách, ale postupem začalo dávat všechno smysl. Takovou zápletku a zvrat mnohdy nenajdete ani v detektivkách. Doporučuji všemi deseti.
Tohle je jasný příklad jak funguje reklama. Nechala jsem se strhnout davem a od knihy čekala něco bomba. Ovšem jsem dost zklamaná. Fáma se čte dobře, začátek mi připomíná Sedmilhářky. Jenže děj postupuje a pro mě se tam neděje nic zajímavého. Čekala jsem minimálně nějaký zajímavý závěr po přečtení komentářů a ten je skoro nudnější než celá kniha. Další kniha, která (minimálně pro mě) není rozhodně označená právem jako BESTSELLER.
Tak jo, musím říct že zhruba prvních 120 stran jsem četla jen při chvilkách mezi dalšími rozečtenými knížkami a měla jsem nutkání knihu nedočíst. Ale byla by to škoda. Moc pěkný příběh, který rozplétá rodinné tajemství a na povrch vyplouvají staré křivdy. Po sérii detektivek se mi tahle oddechovka líbila.
Musím znovu hodnotit 5*. Další velmi propracovaný příběh. Vlastně k tomu nemám co dodat protože mě to opět dostalo. Pan Carter má hodně bujnou fantazii, ale to mě na tom hodně baví. Já už se jenom těším až otevřou čtvrtý díl a začnu číst.
Přečteno na jeden zátah, velice silná kniha. Má i své mouchy, ale nezmění to nic na faktu že mi je Báry líto a bylo to dost smutný.
Jen škoda toho konce, přišel mi dost rychle ukončený.
Dlouho jsem čtení Carterových detektivek odolávala a když jsem se nechala zlákat tak bych je nejradši přečetla všechny najednou. Budu se opakovat, ale je to další super kniha. Není to nic pro slabé povahy, ale mě ty zvrácenosti v knihách baví. Má to zápletku, spád a vy letíte jako vítr jen aby jste se dobrali konce.
Carter se svými detektivkami dostal v mém žebříčku oblíbenosti hodně vysoko.
Komu nevadí spousta krve a násilí jděte do toho, nebudete litovat.
Každý máme rád jiný styl knih, ale opravdu nechápu kdo téhle kravině může dát 5*? Knihu jsem dočetla z jediného důvodu a to protože nemám ráda nedočtené knihy. Ale co se týče obsahu tak to byl nesmysl.
Sérii s Hunterem jsem stále odkládala a podceňovala. Ale beru zpět!! Skvělá knížka s dobře propracovaným dějem. Ano je tam dost postav, dost věcí se děje najednou a vše je tak nějak rychle vyřešené. Ale právě to je to co vás nutí číst dál a dál až jste na úplném konci. Pro mě byl konec docela překvapení protože v tom shonu a rytmu jakým se kniha ubírala nebyl čas přemýšlet nad pachatelem a o to větší překvapení to bylo.
Kdybych mohla dám klidně i 7*!
Kaštánka jsem měla dlouho nachystaného na přečtení a za mě odebírám jednu hvězdu. Není to špatná kniha, zápletka je super, ale bylo tam na mě pár chluchých míst a konec takovej suchej. Každopádně to nemění nic na názoru takovém, že jako celek je kniha super a určitě stojí za přečtení.
Nejsem moc na čtení romantických knih, ale příběh Lea a Molly mě bavil. Čtení o velké lásce,zklamání a druhých šancích. Je zde vidět že o manželství se musí pečovat a nedostatek komunikace vede k záhubě vztahu.
Tak jako i v předchozích dílech to byla pořádná jízda. Prvně jsem si říkala že je to dost překombinované, ale ve finále mi to ani nevadilo. Jediné co bych vytkla tak chování Gerálda k Christin. Protože podlě mě když má žena snoubence tak ji miluje a věří ji a tím pádem chce řešit její problémy a strachy. V tomhle případě Geráld hodil zpátečku a to mi trochu nesedělo. Nicméně to neubralo na napínavosti knihy a v ději byla spousta zajímavých pasáží.
Každá jedna kniha od Miniera je super.
Hodně silná kniha. O programu Lebensborn jsem nevěděla až do přečtení této knihy. Lidi by takové příběhy měli číst aby se o tom více vědělo.
Kniha se mi dostala do rukou náhodně a ze začátku mě docela nudila. Jenže pak se to rozjelo takovým tempem, že jsem nemohla přestat číst. Trošku jsem tušila jakým směrem se to bude ubírat, ale některé pasáže hodně překvapily.
Jednu * strhávám za konec. Čekala jsem ještě nějaký wow konec a to se nestalo. To bylo trochu zklamání.
Jinak hodnotím velice pozitivně a doporučuji.
Příběh Kanibala z nine elms jsem zhltla velice rychle. Většinou je to tak že čím víc knih autor napíše tím je to horší, ale pan Bryndza je opravdu mistrem ve svém oboru a moc se těším na pokračování a jeho další knihy.
Je mi smutno po každé takové přečtené knize. Ale je důležité abychom četly takové typy knih. Začneme si více vážit maličkostí. Devět smutných příběhů neskutečně silných dětí. Moc pěkně napsané.
Knihy s tímto tématem jsou všechny úžasné. Nebo jak to říct.. Všechny jsou osobité. Za každou takovou knihou se skrývá příběh těžce zkoušených lidí. Přibližují nám těžký život, který si ani po přečtení nedovedeme představit. I tento příběh je velmi smutný a v některých místech dost ošklivý. (Popis pitev a prací, které musel pan doktor provádět). Ale pak jsou tu i místa u kterých jsem se zarazila. Přišlo mi, že pan dr. se chvílemi až chlubil s dobře odvedenou prací. Proto strhávám jednu hvězdu. Nějakým způsobem mi to v celém vyprávění vadilo.
Jinak musím říct, že knihy s tímto tématem by měly být povinné, aby si někteří uvědomili jak krásný život můžeme dnes žít.
No.. Ohodnotit tuhle knihu je pro mě asi docela oříšek. Začátek se hrozně vlekl, vůbec mě to nebavilo, ale bylo tam něco co mě nutilo číst dál protože jsem chtěla vědět jak to celé dopadne. Čekala jsem nějaký wow konec jak slibovaly komentáře, ale to se nedostavilo. Měla jsem tušení kdo je viník a to se potvrdilo. Jen jsem musela přečíst celou knihu abych se dozvěděla důvod.
Pro mě docela silný průměr, ale věřím, že spoustu lidí zaujme.
Tahle série s Martinem Servazem je skvělé čtení. Člověk by si řekl že 600 stránek je moc, ale pan Minier to umí tak výborně podat, že jste v napětí od začátku do konce.