Denisa232623 Denisa232623 komentáře u knih

Mé syny zničil heroin Mé syny zničil heroin Elizabeth Burton-Phillips

Pro mne silný příběh a určitě by lidé měli číst více knih na tohle téma.

18.06.2018 4 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

taková oddechovka která je jednou za čas potřeba.

Kouzlo Vánoc Kouzlo Vánoc Cathy Kelly

Nevadilo mi že ne všechny povídky byly o vánocích, protože všechny byly pěkné a kniha mě bavila a zhltla jsem ji na jeden dech:)

Farma Farma Tom Rob Smith

Naprosto souhlasím s komentářem od Medvidek82 !!
Měla jsem od této knihy docela velká očekávání a musím říct, že spíš přišlo zklamání. Kniha nenadchne ani neurazí.

Agonie smrti Agonie smrti Bernhard Aichner

Tahle série byla hodně morbidní a zatím jsem tak zvrhlé knihy nečetla, ale musím říct že to byla pecka!! Všechny tři knihy jsem přečetla jedním dechem a nemohla jsem přestat číst. Za mě první díl nejlepší a potom třetí.
Zvrhrhlá vražedkyně Blůmová mi bude chybět!

17.06.2018 5 z 5

Dům smrti Dům smrti Bernhard Aichner

Přečteno jedním dechem stejně rychle jako první díl. Ikdyž musím říct že první díl měl rychlejší spád a byl napínavější. Nicméně dům smrti byl také dobrý díl s dobrým nápadem (ale jako u prvního dílu přiznávám že je to i na mě přitažené za vlasy, ale zase je to úplně jiný žánr a vy nemáte čas přemýšlet nad ničím jiným a úplně se do toho ponoříte).. Jednu hvězdu ubírám jen proto protože se mi začíná Blůmová trochu protivit. Myslí jen sama na sebe, neustále se lituje a každý se jí snaží pomoct a ona za tím vidí něco víc. Každopádně už jsem otevřela třetí díl a těším se jak to všechno dopadne.

15.06.2018 4 z 5

Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Klasika která nikdy neomrzí, krásný a dojemný příběh

11.06.2018 5 z 5

Láska je jen slovo Láska je jen slovo Johannes Mario Simmel

K jeho knihám nemám co psát, protože jsou pro mě bezkonkurenční. Miluju je a tahle ve mě zanechala hodně:)

11.06.2018 4 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

No musím říct, že ač je děj hodně, hodně přitažený za vlasy tak se mi to vlastně líbilo. Je super že se příběh odehrává z velké části v prostorách pohřební služby.Na druhou stranu se mi nelíbilo jak hlavní hrdinka na vše přišla velmi jednoduše.Děj měl velmi rychlý spád. Kniha se čte dobře a velmi rychle. Je to sice místy dost morbidní a pro slabší povahy to určitě není, ale já jsem stránky hltala jednu za druhou protože jsem prostě nutně potřebovala zjistit jak to skončí.
Už se těším až přečtu celou sérii.
Za sebe doporučuji a kdo má rád masakry tak s chutí do toho

03.06.2018 5 z 5

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Právě jsem dočetla protože jsem velká obdivovatelka Gabči i celého biatlonového týmu. Musím říct, že dávám za pravdu těm, kteří říkají že občas je to tak že Gabča o něčem píše a pak přeskočí na jiné téma a k dané věci se vrátí například po dvou kapitolách. Ale nesouhlasím s tím, že by tam neděkovala rodině nebo třeba panu Šikolovi. Všem tam děkuje.
Mám z toho jako celku smíšené pocity, protože některým věcem jsem ani původně nevěřila, ale každý to svoje vidí a vnímá jinak proto věřím že Gabča to napsala přesně podle toho jak to cítila. Taky si i myslím že touto cestou si trošku zavírá dveře k biatlonu, protože ne každý snese pravdu, každopádně věřím že neřekla ještě poslední slovo a ta vášeň pro biatlon tam bude.

10.05.2018 5 z 5

Panenka Panenka Hollie Overton

Nejsem si jistá jak knihu hodnotit. Líbil se mi příběh, který byl silný a Lily je velmi statečná žena, která ve svém věku zažila muka jaká si nikdo z nás nedovede představit. No na druhou stranu kniha byla taková táhlá a v podstatě se tam nic nedělo. Tedy nemohu říct, že by mě kniha bavila ani nudila. Dost průměrná kniha od které jsem určitě čekala více napětí a rychlejší spád.

27.04.2018 2 z 5

Tvář mojí dcery Tvář mojí dcery Kathryn Croft

Super knížka, těšila jsem se, že ji přečtu ještě než vyšla a tudíž jsem měla veliké očekávání. Po delší době je to kniha, které mne bavila. Od začátku do konce se něco děje takže vás to nutí číst dál a dál. Nejprve jsem netušila, že to bude mít na konci takový spád, ale postupně, když knihu čtete vám začnou věci docházet a vy si říkáte, že daná osoba hraje ve věci velkou roli. To se potvrdilo a bylo to velmi zajímavé.
Určitě doporučuji je to napínavé a smutné od začátku do konce :-)

13.04.2018 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Za mě nejlepší kniha tohoto tématu, mohu jen doporučit.

01.04.2018 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Po dlouhé době dobrá kniha od této spisovatelky. Čtení na jeden den. V knize je málo postav takže už od začátku tušíte kdo s čím bude mít co společné. Mě osobně se kniha moc líbila, ale čekala jsem dramatičtější konec. Celá kniha byla čtivá a místy i napínavá ale ten konec ten byl nudný a nijaký proto za mě 4*..

30.03.2018 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Za sebe mohu knihu doporučit. Poslední detektivka od Keplera a já se nemůžu dočkat, až bude další.
Souhlasím s ostatními že část s Josefem rychle přišla ale také rychle odešla, také souhlasím s tím, že některé části byly přehnané, ale jako celek je to super detektivka. Od začátku do konce se v knize něco děje a čtenáře to nutí číst dál a dál. Já osobně jsem v současné době nenašla žádné detektivky, které by byly schopné Keplerovy konkurovat. Protože všechny jsou stejné. Na začátku se něco stane, celá kniha je o nudném vyšetřování a nakonec v mnoha případech přehnaný a nereálný konec. Kdežto Kepler podle mě má každou detektivku ve které se něco děje po celou dobu a proplétá se mezi více lidmi,místy a podobně.
Proto já dávám určitě 5* i přes pár nedokonalostí, protože Kepler je srdčitá záležitost.

24.03.2018 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Pro mě jedna z nejlepších knih tohoto žánru. Jsem sice nadšencem jiných knih, ale tahle mě pohltila a znám ji skoro nazpaměť. Krásný příběh který se dá číst stále dokola.

04.02.2018 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Každý máme jiný vkus a každého baví něco jiného a já jsem se na tuhle knihu těšila a za mě musím říct že je to propadák. Knihy většinou do čtu do konce, ikdyž nejsem nadšená, ale knihu Do vody jsem do četla tak do půl. Věděla jsem že se zde objevuje více postav a je to kniha u které se musím soustředit. Ale to co mě čekalo to bylo hrozné. Nepřehledné, nudné, zbytečné.
Sto lidí, sto chutí ale pro mne po dlouhé době kniha která se nedala číst...

03.02.2018

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Kniha nebyla vůbec špatná, jen některé úseky mi přišly zdlouhavé a nezáživné. Nicméně jako celek se kniha čte dobře.

06.01.2018 3 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Příběhy tohoto typu mám ráda, ale už dlouho se mi nepodařilo přečíst takový abych si řekla wow. Kniha se přečíst dala, ale do toho abych řekla wow to má daleko.

05.01.2018 2 z 5

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Takové normální, pro mě bych až řekla oddechové čtení. Pro někoho velmi napínavé pro mě lehce předvídatelné.

05.01.2018 2 z 5