Denisa232623 Denisa232623 komentáře u knih

Sotva dýchám Sotva dýchám Rebecca Donovan

Dobré počteníčko, ale samozřejmě nesmí chybět první a třetí díl této trilogie.

Důvod dýchat Důvod dýchat Rebecca Donovan

První díl rozhodně nejlepší. Začetla jsem se velmi rychle a celé to zhltla

05.01.2018 5 z 5

U konce s dechem U konce s dechem Rebecca Donovan

Tahle trilogie mě velmi bavila. Musím říct, že první díl je úplně nejlepší ale zhltla jsem všechny tři velmi rychle protože jsem nutně potřebovala vědět jak to s Emmou i s Evanem dopadne.

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Knihy od Cobena čtu velmi ráda a tahle se řadí do sekce: Neurazí ani neohromí

Čas zapomnění Čas zapomnění Sharon Guskin

No,.. Od téhle knihy jsem očekávala přinejmenším víc. Nedočetla jsem ji celou, ale pro mě velmi zdlouhavé čtení a v podstatě o ničem. Možná se ke knize někdy vrátím, ale teď ji za sebe ohodnotit moc dobře nemohu.

05.01.2018 1 z 5

Nikomu ani slovo Nikomu ani slovo Harlan Coben

Kniha mě bavila od první do poslední stránky. Na Cobena si nemůžu stěžovat!!

29.12.2017 5 z 5

Dcera někoho jiného Dcera někoho jiného Amy Gentry

Na tuhle knihu jsem se hodně těšila a přišlo jedno obrovské zklamání. Dočetla jsem ji sice do konce, ale stylem, že jsem přeskakovala kapitoly. Nebavilo mě to, bylo to chaotické a některé části mi vůbec nepasovaly k sobě.

29.12.2017

I když se směju, musím plakat I když se směju, musím plakat Johannes Mario Simmel

Simmel mě ani tentokrát nezklamal, super kniha, super čtení.

28.12.2017 4 z 5

Bůh chrání milence Bůh chrání milence Johannes Mario Simmel

Za mě výborná knížká. Mám ráda když se v knize mísí nějaká zápletka s láskou a ještě se to odehrává v dřívějších dobách pro mě nepoznaných. Za mě určitě plný počet hvězd

28.12.2017 5 z 5

Aféra Niny B. Aféra Niny B. Johannes Mario Simmel

Nevím proč, ale Simmela jsem si zamilovala už jako mladší a Aféry Niny B. pro mě patří k jeho lepším knihám.

28.12.2017 4 z 5

Na loučení nebyl čas Na loučení nebyl čas Linwood Barclay

Zajímavá kniha, přečetla jsem ji jedním dechem, opět lehce přehnaný konec, ale jako celek se mi líbila..

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Za mě nejslabší příběh od Keplera, když nepočítam playground..

27.12.2017 3 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Jediné co mi na knihách od Keplera vadí, že je příběh vyprávěn pořád stejně, ale ani to mě neodradí od čtení jeho knih.

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Nevyrovná se Svědkyni ohně ani Písečnému muži, ale i tak zajímavý a čtivý příběh.

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Výborná kniha!! Kepler nikdy nezklame!

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Knihy od Keplera miluju a svědkyně ohně je pro mě jedna z nejlepších od autora. Škoda že má knih tak "málo" a netrpělivě čekám na další.

Šest let Šest let Harlan Coben

Cobena mám hodně ráda a za mě další super knížka.

27.12.2017 4 z 5

Žena z kajuty č. 10 Žena z kajuty č. 10 Ruth Ware (p)

Za mě docela dobré čtení

27.12.2017 2 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Na knihu jsem se hodně těšila, ale dost mě zklamala. Pro mě místy až moc přehnané.

27.12.2017 3 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Pro mě žádný psychologický thriller, ale oddechovka. Pro mě až moc zdlouhavé vyprávění a konec trošku přehnaný.

27.12.2017 2 z 5