dexterman komentáře u knih
Tento díl je pro mne osobně ten nejhorší z této dějové linky . Celkově jsem trochu zklamaný z celé této serie která měla dobře našlápnuto . Asi je to jen můj dojem ale čekal jsem něco jiného . Něco jako byl filmovej Constantine nebo ten seriál. Prostě něco akčnějšího víc kouzel , víc magie bojování proti důchům a tak . Celkově však nelituji koupě . Když už je jisté že pokračování se konat a vydávat u nás nebude . Buďme rádi za to co u nás vyšlo,
Pohřbený bylo parádní dílko . Chtělo to podle mého dostat více prostoru . Zamrznutí ušlo . Rozhodně se člověk tak moc nenudí . Ten poslední příběh byl tak trochu navíc . Jediné co mne opravdu mrzí je že Constantine nepoužívá magii trochu více . Aspoň mne to v těchto příbězích znatelně chybí . Jinak fajn počtení
Zasazení děje do vězení je parádní nápad . Nicméně Constantinovo vyobrazení v tomto díle bylo za mne opravdu hrozné . Aspoň můj názor . Zbytek ilustrací byl fajn a děj sem přímo hltal . V té věznici si opravdu prožil těžký časy.
No čekal jsem že mé první setkání s Constantinem dopadne lépe.Kresba je fajn ale příběh mne popravdě moc neoslovil . Docela mne šokovalo jak vůlgárně je tohle dílo napsaný . Asi na to nejsem zvyklí . No hodnotím to celkově dobře ale má očekávání byla o dost větší . Doufám že další příběhy budou lepší
Hezká kniha o dabingu . Pohlíží i na jeho vývoj a historii . Také je zde téma dabing či titulky . Pro toho kdo se tím zabývá je tohle jistě dost zaživné čtení .
Počtení to je docela fajn . Vzhledem k datu vydání však velice neaktuální . Což nemůžu hodnotit kladně . Už by to chtělo něco novějšího o tomto herci . Přece jen se od doby natočení filmu Titanic stala spousta věcí .
Hodnotím stejně jako Skrytou hrozbu . Je to vlastně to samé , akorát pokračování které jsem taky jako dítě dostal . Vůbec se to neliší od předešlého dílu . Málo textu a hodně obrázků z daného filmu .
Tak tohle jsem četl opravdu velice dávno . Tím že je to pro děti je jasné že to není žádná velká literární věc . Spíše málo textu a hodně hezkých obrázků aby se to dětem dobře četlo . Pamatuji si že mi to tenkrát udělalo velikou radost
Kniha se četla dobře . Jen občas tiskařské chyby ve slovech byli opravdu otravne . Nicméně kniha byla dost zajímavá . Do jejího přečtení jsem toho o Buffonovi moc nevěděl . Zdeněk Pavlis píše opravdu velice poutavě . Jediné co opravdu vadilo byli ty tiskařské chyby . Jinak ale kniha velice zajímavá . Doporučuji ji všem fandùm , nejen Juventusu
No upřímě to docela nudilo . A to je batman můj oblíbenec . Což se nestává tak snadno aby mě nudil zrovna on . Příběh je takový dost rozvláčný . Zapojení Supermana nebylo na škodu . Ilustrace také pěkná . No doufám však , že kniha druhá bude lepší .
No tak tohle se nepovedlo . Tak 95 věci dokonale opsané z první knihy . Takže se člověk hodně nudí pokud první knihu četl . Ja mám problém to dočíst už tak půl roku . Doufám že si autor sáhne hluboko do svědomí . Mohl by napsat knihu o někom jiném než pořád jakoby se snažit rozšiřovat to co už bylo vlastně jednou napsáno a řečeno .
Řekl bych že tady ač velice rychle bylo řečeno vše podstatné . Komiks byl pro mne bohužel velice krátký . Klidně bych uvítal více stran . Ilustrace jsou však dokonalé což této krátké publikaci dodává jakousi neodolatelnost. Velice dobré i když krátké počtení. Které dá nahlédnout převážně jen do profesionálního a pracovního života Steva Jobse
Komix docela povedený co se týče ilustrací . Jinak příběh znám takže nic oslňujícího . Navíc se mi to občas i blbě četlo . Tvar písmen a vůbec . Je to jinak celkem fajn ale opravdu nic převratného to není . Přitom to mělo takový pocenciál který ani nevím co zničilo .
Hodnocení udělím až po úplném přečtení . Zatím nicméně asi takto . Kniha mne opravdu moc nebavi . Asi to je tím že mi nikdy Heath k srdci moc nepřirostl . Hlavní negativa vidím v tom , že vám kniha dokonale vyspojleruje celý děj různých filmů na kterých Heath pracoval . Takže se pak už na ně nemusíte ani dívat . Pozitivum jsou krásné obrázky v publikaci a taky fakt že jsem se dozvěděl i pár zajímavostí které jsem netušil . Oceňuji popsaný život tohoto nadaného mladíka . Nebyl talentovaný jen na filmy . Jeho názory v knize nejsou nějak přikrášlené což je také plus . Nicméně jak jsem psal kniha mi úplně nesedí a celkově působí průměrným dojmem . Hodnocení udělím až po úplném přečtení publikace . Tak hodnocení uděleno . Celkově nakonec hodnotím knihu jako dobrou
Krasne ilustrace . Napínavý příběh . No u tohoto komixu jsem byl jak přikovaný . Nemam co bych vytkl . Tohle je pravý spider-man jak ma bejt . Doporučuji
Celkem dobre čtení . I když si myslim že příběh mohl byt o něco lepši . Kresba jako taková byla dost povedena . Nemohu se však zbavit dojmu že příběh sem tam aspoň pro mne působil nudně . Nicméně tento komix bych přece jen doporučil . Ale boužel nic světoborneho to neni
Tak další biografie našeho Petra Čecha . Celkem se povedla . Jelikož jsem však četl Biografii kterou napsal Petr Čermák moc nového jsem se nedozvěděl . Kniha je však napsaná velice zajímavým stylem . Jako fotbalového fandu mne nenudila a čtení rychle uteklo. Popsání cesty Petra Čecha v této knize je ale velice řekl bych rychlé. Kniha má málo stran , které popisují jednotlivé události jeho života . Klidně by to sneslo pár kapitol navíc aby jeho etapy nepůsobily tak krátce. Nicméně jsem se velice bavil . Doufám , že se jednou dočkáme biografie kterou napíše sám Petr Čech . Kdybych měl srovnat tuto knihu a knihu od Petra Čermáka tak bych řekl že pan Čermák šel více do podrobností v Čechově životě . Přesto má tato publikace své kouzlo a já ji mohu všem jen doporučit .
Adele mam hrozně rad . Kniha je napsána velice dobře . Hlavně vtipně prokládaná tím co Adéle kdy řekla . Hlavně její postoj ke slávě je velice humorný . Tahle kniha je příkladem toho že nezáleží na tom jak vypadáte . Publikace velice dobra . Však jediné minus vidím v neustálém srovnávání s Amy W . Což opravdu vadí když to čtete několikrát za sebou .pusobi to pak dost otravně
Tato zajímavá publikace je psaná velice čtivě . Kniha je doplněna mnoha fotografiemi - Bruce je zde vykreslen jako velice ctižádostivá osoba která si jde za svým cílem . Pro jedny je to modla , pro jiné to byl arogantní člověk s kterým bylo vyjít velice nesnadné . Každopádně já mám Bruce rád hlavně za to co dokázal . Dojem z knihy kazí jen překlepy v textu či špatně přiřazená písmenka ke slovům. Kniha je dost krátká . Ale doporučuji všem co chtějí trochu poznat fenomén jakým Bruce Lee dodnes je
No za mne začátek trochu nudnější . Pak to má slušné tempo . Celkem se to rozjede a plyne to velice dobře . Nemám to jak srovnat . První jsem přečetl tuto knihu a teď se chystám na film . Každopádně na mne od půlky knihy něco dolehlo . Začalo to ztrácet takový ten drive . Bylo to pak až do konce podle mého strašně utahané a natahované . Na 328 stran bych to rozhodně nedal . Začátek knihy byl opravdu fascinující . Příběh je velice zajímavý ale jak jsem psal před pár řádky od půlky to ztratilo dost šťávu . Každopádně na prvotinu autorky povedený kousek . Sám bych asi lepší první knihu nenapsal . Takže za mne kniha neurazí . Rozhodně příjemné čtení