Didi15 komentáře u knih
Tak jo, osmička předčila mou milovanou pětku :) Skvělá jízda, trojice Halt, Will a Horác prostě nezklame a miluju jejich humor. Doufám jen, že se nezhroutím až dočtu dosud vydané díly:D..Těším na devítku :)
Čím dál tím víc si tutu sérii zamilovávám. Těším se na další díl.
Tak tohle byla naprosto parádní jízda. To jsem přehltala ani nevím jak. Vřele doporučuji.
Super kniha, líbila se mi od autorky asi nejvíce. Uvěřitelné, bravo.
Odebírám jednu hvezdičku, protože jsem četla mnohem lepší knihy:). Jinak celkem povedené , čtivé, akorát mě možná mrzelo, že konec -rozuzlení nastalo tak rychle, vysvětlení krátké, uvítala bych asi více.
Upřímně a hluboce jsem se zamilovala do Larse Keplera, ty knihy prostě nemají chybu. Kam se hrabe Jo Nesbo a ostatní:)
Oproti Poutníku trochu slabší , ale pořád pro mě skvělé. Nenudila jsem se, musela jsem číst a číst, protože mě to zajímalo. Takže za mě všech pět hvězdiček a nelituju přečtení .
Kniha zajímavá. Katie mám ráda. I když tedy pachatelé byli jasní, to nešlo jinak.
No nedá se říct, že po přečtení knihy následovalo takové nadšení a emoce jako u Než jsem tě poznala. Objevení Lily mi přišlo už trochu přitažené za vlasy, obzvlášť ztratím syna- no aspoň mám vnučku. Každopádně se Jojo nedá upřít čtivý styl. Nektěré pasáže jsou velmi povedené. Takže nakonec hodnotím velm kladně.
Miluju Deavera, miluju Lincolna:) Skvělá kniha, nemám víc co dodat:)
Přečteno za pár hodin o noční službe. Krásně napsáný příběh z války. Spisovatelka se mi dostala pod kůži a rozhodně přečtu i další knihy.
První díl bomba, třetí díl byl nejlepší a tento druhý byl nejslabší. Zajímavé to bylo až ke konci, ale i přesto ..Sirotčinec je vynikající dílo.
Nejdřív mě zaujal trailer ke filmu, o knize jsem neměla žádné potuchy. Poté mi o ní začala povídat kolegyně a já se rozhodla pro její přečtení. Je to opět jiný žánr než obvykle čtu, ale musím uznat, že se mi moc líbila a chystám se určitě i na další dva díly. Fotky v knize jsou úžasné a dodávají ke všemu úžasnou atmosféru.
Tak tohle je za 4*:)..Bavilo mě to, i když jsem věděla, kdo je vrah atd. Pěkně zvrácený vrahoun:)
Skvělá kniha, přečteno jedním dechem. Velice silný příběh.
Nejdřív jsem byla přinucena zkouknout film. To jsem neměla dělat,bylo to otřesné. Poté jsem si řekla,že musím zkusit knihu , protože příběh je to každopádně zajímavý. Nelituju, kniha výborná,už se těším až vyjde Farma.