Didi15 komentáře u knih
Čtivé, ale čekala jsem víc. A místy mi to nějak nesedělo. Ale další si zase přečtu :)))
Hustý, famózní!
Je to epický.! Četlo se jedním dechem, jsem ráda, že jsem se nenechala odradit z prvních asi 150 stránek prvního dílu,prisla bych o hodně.
Ach jo, doufám, že ještě není konec :)
Četlo se to dobře, o tom není pochyb. Pro mě to byl ovšem nejslabší díl, asi proto, že se to točilo kolem piva. Jsem opravdu,,šťastná,, , jak moc jsme pro cizince alkoholickým národem.
Já neshledávám vůbec žádná negativa. Bylo to parádní a ten konec jsem opravdu nečekala. Sakra. Dost dobrý! Bude mi to chybět.
Díky ,že se nám vrátil zase Joona . Autor by se toho měl držet , protože tohle přesně chceme:) Parádní jízda , nemám co vytknout.
Pro mládež velice fajn čtení , mně už to stačilo a další díly číst nebudu :)
Moc se mi to líbilo a doufám, že se jedná o sérii. Vlastně nemám co jiného napsat , všechno fajn a prostředí také .
Tohle se povedlo a doteď víme prd, co je pravda a co lež , parádní :)
Docela čtivé , naivní , ale to bereme, že to je pro děti, tak všechno fajn :)
Skvělý :) dala jsem to na jeden zátah a mám ráda Monsův styl psaní .
Vůbec mě to neoslovilo , dočetla jsem pouze silou vůle.
Příběh o Lucovi a Sage mě bavil , tento příběh už o něco méně a konec mě zabil úplně , přišlo mi to už zbytečné.
První díl mě bavil o něco více , ale i tak docela fajn čtení , jsem zvědavá co bude dál :)
Tohle je bomba série , Wendy umí a všechny postavy jsou sympatické . Moc se těším na další díl.
Přečteno na jeden zátah , nešlo vůbec odložit . Naprosto skvělá kniha .
Lepší než díl první , za mě super . Začíná to vypadat na velmi slibnou sérii, tohle mě bavilo moc a přečetla jsem to skoro za jeden zátah :)
Ááá, konečně moje milovaná vesnička s oblíbenými postavami . Opět skvělý a čtivý díl. Gamache bych mohla číst pořád a pořád .