Disease komentáře u knih
Z tohoto dílu mám trochu rozporuplné pocity. Na jednu stranu se odhalí něco z pozadí celého cyklu, ale na druhou stranu se tu zase nic moc nestane, podobně jako v Černé galéře.
Podobně jako v případě Asimovova Azazela oceňuji humornou stánku tohoto cyklu povídek.
"Undergroundový komiks pro dospělé"? Tak to tedy určitě ne.
Ta postapo atmosféra je super, ale scénáře nic moc, hodně často jsem se nudil. Holt mi kdysi nasadil laťku Simon Bisley s Velkým Prdelinim, Vánočním příběhem atd...
Styl a atmosféra opět parádní. takže lze prominout i těch pár nelogičností. Tohle se stejně jako detektivka nečte :-)
Pěkná koncepce a ten začátek ala Sedm statečných se neomrzí.
Příjemná nostalgie, kterou není dobře si kazit rozborem hlavního hrdiny pod vlivem životních zkušeností.
Místy nehezká kresba, třetí sešit zkratkovitý a lehce chaotický. No nakonec to na ten průměr dosáhlo...
Příběh sice jednoduchý a ne úplně psychologicky prokreslený, nicméně bavilo mě to hodně a potěšilo nasazení téměř všeho, co má v marvelovském univerzu ruce a nohy.
Grand Finále a (částečné) uzavření série. Škoda, že tu nevyšly i další díly, aspoň do osmičky.
Tak trochu vycpávkový "odpočinkový" díl, kde se toho zas tak moc nestane.
Děj pěkně odsejpá a my, stejně jako hlavní hrdina, toho stále moc nevíme.
Zpočátku mi to přišlo tak nějak průměrné a víceméně recyklované téma ze starších knih tatíka, ale rozuzlení to přece jen zvedlo.
"Děj" se teda poněkud táhne, pak se "něco stane" a nakonec to nějak dopadne. Jen pro silně otrlé a velmi se nudící jedince. Stylisticky slušné.