Disease Disease komentáře u knih

Město ztraceného boha Město ztraceného boha Jean van Hamme

Z tohoto dílu mám trochu rozporuplné pocity. Na jednu stranu se odhalí něco z pozadí celého cyklu, ale na druhou stranu se tu zase nic moc nestane, podobně jako v Černé galéře.

13.11.2017 3 z 5

Historky od Bílého jelena Historky od Bílého jelena Arthur Charles Clarke

Podobně jako v případě Asimovova Azazela oceňuji humornou stánku tohoto cyklu povídek.

16.10.2017 5 z 5

Místní hrdinové Místní hrdinové Garth Ennis

Příběh s Green Lanternem je geniální.

25.09.2017 5 z 5

Hitman Hitman Garth Ennis

Oba příběhy super.

25.09.2017 5 z 5

Želvy Ninja: Menu číslo 3: Jedinečný originál Želvy Ninja: Menu číslo 3: Jedinečný originál Kevin Eastman

"Undergroundový komiks pro dospělé"? Tak to tedy určitě ne.

21.09.2017 2 z 5

Vyšetřovací komise Vyšetřovací komise Dick Francis (p)

Hutný raný Francis, co víc o tom napsat...

18.09.2017

Soudce Dredd: Sebrané soudní spisy 01 - Prokletá země Soudce Dredd: Sebrané soudní spisy 01 - Prokletá země Pat Mills

Ta postapo atmosféra je super, ale scénáře nic moc, hodně často jsem se nudil. Holt mi kdysi nasadil laťku Simon Bisley s Velkým Prdelinim, Vánočním příběhem atd...

18.09.2017 2 z 5

Vzpomínky na Sherlocka Holmese Vzpomínky na Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle

Styl a atmosféra opět parádní. takže lze prominout i těch pár nelogičností. Tohle se stejně jako detektivka nečte :-)

18.09.2017 4 z 5

Karty jsou rozdaný Karty jsou rozdaný Garth Ennis

Pěkná koncepce a ten začátek ala Sedm statečných se neomrzí.

18.09.2017 4 z 5

Punisher: Od kolébky do hrobu Punisher: Od kolébky do hrobu Garth Ennis

Poněkud nevyrovnané, ale i tak v pohodě.

15.09.2017 3 z 5

Pod junáckou vlajkou Pod junáckou vlajkou Jaroslav Foglar

Příjemná nostalgie, kterou není dobře si kazit rozborem hlavního hrdiny pod vlivem životních zkušeností.

11.09.2017 4 z 5

Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana Ultimate Spider-Man: Smrt Spider-Mana Brian Michael Bendis

Místy nehezká kresba, třetí sešit zkratkovitý a lehce chaotický. No nakonec to na ten průměr dosáhlo...

11.09.2017 3 z 5

Říše stínů Říše stínů Andy Diggle

Příběh sice jednoduchý a ne úplně psychologicky prokreslený, nicméně bavilo mě to hodně a potěšilo nasazení téměř všeho, co má v marvelovském univerzu ruce a nohy.

08.09.2017 4 z 5

Nejvyšší pohotovost Nejvyšší pohotovost Jean van Hamme

Grand Finále a (částečné) uzavření série. Škoda, že tu nevyšly i další díly, aspoň do osmičky.

SPADS SPADS Jean van Hamme

Pomalu se rozjasňuje a celkově obrat k lepšímu.

Všechny slzy pekla Všechny slzy pekla Jean van Hamme

Tak trochu vycpávkový "odpočinkový" díl, kde se toho zas tak moc nestane.

30.08.2017 3 z 5

Tam, kam jede indián... Tam, kam jede indián... Jean van Hamme

Děj pěkně odsejpá a my, stejně jako hlavní hrdina, toho stále moc nevíme.

Ztráta paměti Ztráta paměti Jean van Hamme

Fajn rozjezd série. Evropská klasika.

30.08.2017 4 z 5

Vyděrač Vyděrač Felix Francis

Zpočátku mi to přišlo tak nějak průměrné a víceméně recyklované téma ze starších knih tatíka, ale rozuzlení to přece jen zvedlo.

30.08.2017 4 z 5

Falešná vzpomínka Falešná vzpomínka Dean Koontz

"Děj" se teda poněkud táhne, pak se "něco stane" a nakonec to nějak dopadne. Jen pro silně otrlé a velmi se nudící jedince. Stylisticky slušné.

30.08.2017 2 z 5