ditul komentáře u knih
Tuto knížku si děti rády prohlíží. (Piánko, které dosloužilo jsem odstranila a knížku seřízla, aby s ní mohly lépe manipulovat.)
Tato knížka patřila k mým nejoblíbenějším a moje děti si ji také rády prohlížejí.
Tuto knížku jsem si ráda prohlížela u babičky a měly ji rády i všechny moje děti.
Oblíbená veršovaná knížka, kterou jsem si ráda pročítala jako školačka.
Pěkná veršovaná knížečka, kterou se mnou četla moje babička.
Pěkná veršovaná knížka. Jako malá jsem si ji ráda prohlížela a některé broučky se snažila kreslit na papír, nejčastěji tlustou Terezu.
Tuhle knížku jsem jako malá měla ráda, krásná vzpomínka na moji babičku, která ji se mnou četla. A teď ji pročítám já svým dětem.
Tuhle knížku jsem jako malá měla ráda, krásná vzpomínka na moji babičku, která ji se mnou četla. A teď ji čtu já svým dětem. ;)
Tuhle knížku jsem jako malá měla hodně ráda, hlavně ty čarodějnice.
Tuto knížku měli moji kluci připnutou řetízkem na dudlík ke kočárku a stala se nedílnou součástí kočárku.
Tato knížka nesmí chybět v dětské knihovničce. Moji kluci si ji občas berou sebou i na výlety.