dolouš komentáře u knih
Kapitální békovina by byla nepřečíst si tuto skvělou knihu. Dostal jsem se k ní až po letech a i když mám seriál rád, kniha byla lepší.
Bohužel, nemohu dát více než tři hvězdy. A to mám postapo rád. Kniha mi přišla chvílemi zmatená, příliš prorostlá divadlem, v určitých chvílích jsem měl chuť jí odložit.
Nevím, mám scifi rád, k této knize jsem se dostal náhodou ale ani po 50 stranách jsem se nedokázal začíst. Možná se k ní ještě zkusím někdy vrátit, ale zřejmě autor nebude můj šálek kávy.
Osobně mám s touto sérií trochu problém, Kotletu mám docela rád, ale tohle mě zklamalo. Doufám, že trochu opráší svou upírskou podstatu, protože tohle mě dost zklamalo....
Kniha povídek, některé byly slabší, jiné stály za přečtení. Většinu autorů neznám, každopádně King nezklamal :-)
Kniha povídek, která ničím neurazí, ale ani neohromí. Některé kousek lepší, jiné horší průměr.....
Kniha mě moc nenadchla. Po nepříliš zajímavém začátku jsem ji odložil....
V knize byly celkem dvě povídky, Černá planeta nebyla špatná, ale ze začátku trochu zdlouhavá, Nemesis byla určitě lepší, napínavá od začátku až dokonce. Jinak určitě kniha stojí za přečtění.
Knihu se mi podařilo i s větším sebezapřením přečíst nakonec až do konce. Jedná se o dost schizoidní příběh psaný školáckou gramatikou. Autorka možná knihu vydala sama pro sebe. V textu je dost gramatických chyb a celý příběh je jeden velký nesmysl.
Po přečtení knihy Dům o tisíci patrech jsem si řekl, že zkusím ještě další knihu tohoto autora. Musím říci, že jeho povídky jsou tak fantaskní, že vždy čekám, co se z toho vyvrbí. Některé byli kousek slabší, to nic ale nemění na jejich originalitě. Každopádně je poznat, že Weiss byl mistr svého žánru.
Opět jedná skvělá kniha s kterou jsem měl tu čest se seznámit. Silně psychotické, místy groteskní, přesto bravurní. Poslouchal jsem původně jako audioknihu, kniha je ovšem lepší.
Kdysi jsem z této knihy vycházel při studiu elektroniky v motorovém vozidle. Jedna z lepších učebnic, seznamující se zařízeními a elektroinstalací ve vozidle.
Knihy jsem si kdysi jako kluk koupil a už se k ní skoro nikdy nevrátil. Ne že by snad kniha byla špatná, ale prakticky se mi nepovedlo nic uplatnit. U některých schémat taktéž chybí DPS.
Škoda, že toho autor nenapsal více. Kniha se mi velmi líbila, ze začátku jsem se tím musel trochu prokousávat, ale pak měla nadchla. I ten konec byl takový hezky uzavřený.
Základní kniha všech, kdo se více ponoří do studia slaboproudé elektrotechniky. Tyto řady knih jsou velmi zdařilé a i poskytují základní vhled do problematiky číslicové techniky.
Vzhledem k tomu, že SW využívám se jedná o hezky napsanou knihu, která seznámí se základy programu. Určitě by ji měl mít v knihovně každý, kdo využívá simulaci el. zapojení.
Stejně jako první díl, na svou dobu geniální kniha z které jdou čerpat informace stále, i v dnešní době. Bohužel se takto kvalitní knihy dnes již nevidí.
Kniha z které vzešlo několik generací elektrotechniků. Zásadní, základní a výborná. Čerpám z ní dodnes.
Velmi dobrá kniha poskytující základní přehled o slaboproudé elektronice. I když některé věci jsou již přežité, přesto pro základní přehled dostačující.