Doly10

Výborná detektiva. Příběh byl napínavý a poutavý od začátku do konce. Musím říct, že jsem knihu přečetl jedním dechem. Rozhodně to nebude poslední knížka od tohoto autora, kterou jsem přečetl.

Výborné čtení!!! Přečetl jsem jedním dechem. Doporučuji!

Knihu rozhodně doporučuji. Příběh je poutavý, čtivý a napínavý. Téma vyšetřování závažného trestného činu vede čtenáře k přemýšlení a k úvahám o dalším směru vyšetřování. V závěru jsem se od knihy nemohl odlepit.

Kniha, která dokáže otevřít oči a na člověka opravdu zapůsobit. Vede k zamyšlení a ke změně životního stylu. I když ne všichni výzvu o "nestěžování si" dokončí, rozhodně si pak člověk méně stěžuje, a o to jde. Doporučuji všem, kteří chtějí změnit své myšlení a pohled na život, v dobrém.

Od autora Willa Bowena jsem přečetl už knihu Svět bez stížností a ta byla úžasná. Od této jsem očekával to stejné, ale je to rozhodně slabší dílo. Nicméně, kdo si z knihy bude chtít něco vzít, ten si vezme.

Přečetl jsem vydání z roku 2014. Příběh vás vtáhne do historie a seznámí vás s katovským stavem a historií Starého města Prahy . Paměti rodiny Mydlářů jsou plné poutavých příběhů, které rozhodně stojí za přečtení. Doporučuji.

Naprosto úžasná knížka... Darcy Coates rozhodně nezklamala, napínavý příběh od začátku do konce.

Kdo si z knihy chce něco vzít, ten si vezme... Kdo nechce, je pro něj zbytečné knihu číst. Kniha popisuje základní principy ČTYŘ DOHOD a navazuje DOHODOU PÁTOU. Kniha má rozhodně co nabídnou, avšak je nutné knihu číst pečlivě, s notnou dávkou soustředění a přemýšlení nad tím, co nám autor předává.

Kniha obsahující velké množství krátkých povídek s duchařskou tématikou. Čtivé, zejména pro ty, kteří mají toto téma rádi. Někdy byla až škoda, že jsou povídky tak krátké.

Kniha nezaujala. Slovo "makabrózní" se v knize objevuje až nevhodně často. Zřejmě téma kosmických hororů nebude patřit mezi mé oblíbené. Ačkoliv věřím, že milovníkům tohoto žánru se kniha může zalíbit.

Oddechové čtení. Seznam a stručná charakteristika nejznámějších pražských strašidel, vhodně doplněná o vtipné a milé obrázky malíře Neprakty. Doporučuji.

Jedná se spíš o odborný rozbor jednotlivých příběhů, který je obsáhle rozepisován. Samotné povídky/pověsti/fámy jsou zde velice krátké, leckdy se opakující. Pro někoho, kdo by se chtěl něco dozvědět o moderním folklóru, je kniha určitě zajímavá. Těm čtenářům, co se těší na děsivé příběhy, bych ale knihu nedoporučoval.

Soubor krátký hororových povídek/historek, leckdy až moc krátkých. Některé skončí ještě dříve než začnou. Nenáročné oddechové čtení, spíše pro mladší generaci.

Trošku nechápu, co má název knihy společnýho s dějem příběhu, úplně mi to k sobě nesedí. Kniha začala být zajímá až od 35.kapitoly, do té doby nuda, přičemž kniha má kapitol 44. Možná trochu i má chyba, že jsem nečetl dvě předchozí knihy Asylum a Sanctum, ovšem pochybuju, že by to něčemu pomohlo.

Kniha je čtivá, zpočátku se děj trochu vleče, ale později se čtenář od knihy nemůže odtrhnout. Vyvrcholení a závěr knihy je překvapující a velmi pěkné zpracovaný. Rozhodně doporučuji.

Kniha popisující nejhrůznější vrahy naší československé historie. Velmi čtivé. Jednotlivé případy jsou podrobně popisovány, a to i včetně životopisů vrahů a okolností, které je dovedly až k vraždění. Doporučuji.

Od knihy jsem čekal něco víc. Nebyla tak poutavá a některé části byly až nudné a nezajímavé. Nicméně v knize je spousty dobrých myšlenek a návodů, jak svůj život zlepšit a jak být šťastný. Rozhodně nelituji, že jsem knihu četl a doporučuji těm, kteří se chtějí něco dozvědět o životních hodnotách a o štěstí.

Čtivá duchařina, s překvapivým rozuzlením. Kniha dokáže zaujmout a upoutat tak, že se těšíte na další čtení. Rozhodně stojí za přečtení.

Příjemné oddechové čtení, které nás seznámí s nejznámějšími strašidly. V knize najdeme přes 60 strašidel. Vtipné charakteristiky strašidel jsou doplněny o krásné ilustrace od Wintera-Neprakty.