domina domina komentáře u knih

PS: Nesnáším tě PS: Nesnáším tě Winter Renshaw

Moc moc povedená kniha, několikrát jsem si pobrečela. Líbilo se mi, že hlavní postavy nejsou žádní ufňukánci a nic před sebou netají a také že oba udělají co je třeba pro šťastný život..a obálka se také povedla.

10.04.2019 5 z 5

Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Jsem fakt zklamaná, že svým oblíbeným autorkám neudělím víc hvězdiček, ale kniha byla prostě hrozná. Neměla bych ji asi ani hodnotit, protože jsem ji vlastně nepřečetla. Prvních 400 stran (ve čtečce) jsem se trápila nudným dějem a pak už jsem si přečetla jen pár stránek uprostřed a posledních padesát do konce. Ještě se mi nestalo, abych se do knihy opravdu nedokázala začíst, až teď poprvé. A fakt mě mrzí, že zrovna u oblíbených autorek jsem tak kritická. A než jsem přečetla těch pár stránek, musela jsem si mezitím spravit chuť jinou knihou a zase pokračovat tímhle brakem.

09.04.2019 2 z 5

Závislá na tobě Závislá na tobě Laurelin Paige

Pořád se nemůžu rozhodnout jestli se mi kniha líbila nebo ne. Některé části byly fakt dobré, ale velká část byla až trapná. Prvních dvěsta stran mělo tolikrát v textu slovo obsese, až mi to lezlo těžce na nervy. No hlavní postava je prostě magor. Její chování kontakt vadilo.

29.03.2019 3 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Musela jsem si přečíst napřed konec, už od druhého dílu byli jasné kdo vraždil, ale potřebovala jsem vědět, že to dobře dopadne ????

20.03.2019 5 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Pro mě je to nejlepší kniha, kterou jsem v poslední době četla. Bavila mě do poslední stránky. Bohužel mě zklamali editoři. Tolik chyb a překlepů jsem v žádné jiné knize ještě nezaznamenala.

14.03.2019 5 z 5

Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Vtipná kniha, dobře se čte. Autorku mám ráda.

20.02.2019 5 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Kniha se mi dobře četla . Příběh byl sice sladký a předvídatelný, ale míč milý. Určitě si přečtu někdy znova. A je to kniha ze série? Tak to jsem fakt zvědavá na další

15.02.2019 5 z 5

Nechci lásku nebeskou Nechci lásku nebeskou Catherine Bennetto

Mě se kniha moc líbila a dobře se mi četla. Možná i proto, že jsem sama podobný příběh prožila.

13.02.2019 5 z 5

Talisman pro štěstí Talisman pro štěstí Helena Hunting

Kniha není špatná, ale zas až tak moc mě nebavila. Ani nevím proč.

10.02.2019 4 z 5

Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Celou dobu jsem trpěla s Lizzy a Ben bych nejraději půlku knihy praštila..a s ním i všechny ostatní, co se pletou jiným do vztahu. Ale moc se mi to líbilo.

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Další skvělý díl. Sérii si určitě přečtu ještě jednou.

Pouto Pouto Anna Todd

Víc se mi líbil třetí díl. Tady mě fakt štvalo, co s Tessou udělali..Furt jen nesmyslně utíká po celém světě. A též mě naštvala ta odluka na tak dlouho..Fakt zbytečné. No a svatba Landona? To fakt nemohla napsat koho si vzal a jak k tu došlo. Asi Dakotu podle narážek v knize, ale klidně to mohla být i Sophie, vždyť tam není nikde napsáno, jestli se s ní třeba též nerozešel a zase nedal dohromady. Jinak jsem celou sérii kroutila hlavou, co všechno byla Tessa schopna Hardinovi odpustit

02.02.2019 4 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Tento díl byl nejhorší, celou dobu jsem se jen rozčilovala, protože to jak jsou oba neskutečně umanutí a nesnesitelní se fakt nedá vydržet. Ale protože nikdy neodchazím od rozečtené série, vydržela jsem. Hodně jsem přeskakovala, protože se furt všechno opakovalo a fakt mě to nebavilo. Ale přesto jsem se nemohla odtrhnout a potřebovala jsem vědět jak to dopadne.

02.02.2019 3 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

První díl jsem četla velmi rozpačitě. Přišlo mi to protažené za vlasy až trapné, dobře se to četlo, ale oba jsem je úplně nesnášela. Naprosto hrozné postavy, které prostě musíte mít rádi i když je nesnášíte. Čtěte, celou dobu v duchu nadáváte co ti dva furt blbnout a najednou jsou čtyři hodiny ráno, protože se kniha nedala odložit.

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Líbila se mi

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Začla jsem knihu číst a vůbec mě nebavila a vytáhla jsem ji znova po měsíci. Až od odletu Rany za Landonem mě začala bavit.Pak jsem ji docetla najednou. Je to krásná pohádka...

21.09.2018 5 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Kniha se četla dobře, místy to bylo moc zdlouhavé a Caine nebyl úplně ideálně propracovaná postava, furt se vraceli k jednomu a tomu samému problémů, který v podstatě problémem ani nebyl .. ale jo, dobré..

01.06.2018 3 z 5

Leo Leo Mia Sheridan

Tato knížka je totální propadák. Většinou popisuje jak si myje zuby, sprchuje se a co má oblečené.. jako by to psala dvanáctiletá holka. Leovu šanci ani číst nebudu.

14.01.2022 1 z 5

Vzpomeň si na lásku Vzpomeň si na lásku Sarah Jio