DominikaE

Vôbec ma to nebavilo. Par dobrých myšlienok a inak nuda.

Zo začiatku ma to zaujalo, neskôr ma to však prestavalo baviť. Ale nárečie v ktorom bola kniha písaná mi nevadilo. Oproti dvom kniham ktoré som od autorky čítala bola táto mierne sklamanie. Aj keď je kniha napísaná realisticky.

Veľmi chytľavá kniha, bavila ma, aj ked dej je pomerne predvídateľný.

U mňa táto kniha nemala úspech. Jednu hviezdičku dávam za krátke kapitoly, ktoré sa rýchlo čítali. Kniha má zbytočné opisy outfitov, hlavný párik v knihe na seba raz kričí, potom sa zrazu milujú. Trochu nelogické. A postavy vo mne nič nezanechali. Skôr som sa v nich strácala.

Pekný námet, ale inak celkom slabé. Avšak páčil sa mi opis panických záchvatov.

Veľmi krásna kniha. Myšlienky v nej má však nijako nedostali, pretože ich všetky poznám a v podstate tak žijem. Ale verím, že pre niekoho, kto sa hľadá, to môže byť prínosné. I tak sa mi kniha dosť páčila.

Impressed. Asi to je môj pocit. Je to ale náročná poézia, vyžaduje dávku pochopenia. Ale ako človek, ktorý vie, aké je umierať zaživa a cítiť to trasenie dušou, len aby už bol koniec života, som vedela mnoho veršov pochopiť, bolo to z toho cítiť. Niektoré básne som čítala viackrát a nechala sa unášať jej slovami. Niektoré som možno nepochopila, ale precítila.

Konečne mám tvorbu od Apollinaira. A veru nesklamala.

Film milujem, ale kniha je za mňa priemer. Ale prečítam si ešte druhý diel. :)

Zaujímavé čítanie a veľmi poučné, avšak vedomosti odovzdáva príjemnou a nenásilnou formou. :)

Veľmi zaujímavá a prínosná kniha. Celkom ma motivovala a inšpirovala. :)