DomT komentáře u knih
Dle mého nejslabší kniha tohoto formátu. Ale nevím, možná už jsem toho jen přesycen.
Motivující a obohacující obsah. Nic pro zkušené, spíše začátečníky. A ano, není to návod, jak se v komentářích často zmiňuje. Do autobusu super, je to krátká kniha, určitě to není ztráta času. Ale sto lidí, sto chutí.
Fajn oddychová knížka, trocha historie a pak jakési zamyšlení autora. Pár faktů, které už jsem četl asi tak tisíckrát, ale to je můj problém, co si vybírám. Do vlaku dobrý. Pro začátečníky s populárně naučnou literaturu vhodný. Pro znalé už tak asi ne. 5/5
Od knihy jsem moc nečekal. Byla poněkud slabší než jiné, které čtu. Ale i tak si zaslouží hezké hodnocení. Na víkend na chatu super. A pro někoho, kdo ještě nezná moc self help knížek bude určitě zajímavá :))
Druhý díl jsem četl jak se říká, jedním dechem. Děj byl velice dynamický a stalo se toho opravdu hodně! 5/5
Parádní čtení k sucháči. Hezky popsaná problematika, jak píší ostatní, poučné. Rovnou jsem si sucháč prodloužil.
Na to, že beletrii nečtu, tak jsem byl nadšen. 5 hvězdiček a hned jsem si koupil druhý díl
Příjemné čtení s pro mě zajímavými informacemi. Rozhodně doporučuji více než dokument.
Naprosto boží úvod do finanční gramotnosti. Poslechl jsem si jako audioknihu. Doporučuji psát si poznámky a dále se v této oblasti rozvíjet. Jen tak vám to k něčemu bude.
Přečetl jsem již více podobných knih. Tato je opravdu užasná, pohltí vás a zanechá ve vás spoustu otázek. Budete mít o čem přemýšlet. Top 10
Naprosto famózní kniha, která stojí za přečtení. Už nikdy neuděláte žádný kompromis! Reálné a čtivé příběhy a k tomu spousta praktických rad. Trochu mi připomněla knihu Zbraně vlivu.
Velmi zajímavé. Autor zmiňuje pravidla na příkladech z reálného života a dokonce i z toho svého. Od tohoto autora to je již druhá kniha, kterou jsem četl.
Super knížka, na mě trochu moc složitá. Je to o tom, jak do budoucnosti nahlížet a co by nám mohla přinést. Je třeba se nad tím zamyslet. Není to jen tak. Pokud začnete přemýšlet jako autor knihy, název knihy dodrží svou myšlenku.