Dorota09 komentáře u knih
Kniha se mi líbila za dva večery jsem ji měla přečtenou.
Další zajímavé dobrodružství Volavek. Fajn, že se tam objevil Gilan.
Tento díl se mi z cele série líbil nejvíc, knihu jsem přečetla jedním dechem.
Konečně přeložili tenhle díl na který jsem se těšila velmi dobrodružný a napínavý a já jen doporučuji. Škoda, že nesou přeložené další díly, teď nevím jak to dopadne.
Kniha se mi líbila. Byla vtipná a líbilo se mi, že to vysvětlovala zvířata která se snažila dělat různé pokusy a podobně, díky tomu jsem to lépe pochopila.
Velmi napínavá kniha naprosto mě překvapilo když jsem zjistila kdo tu bomby do školy dal. I když mě to ze začátku nebavilo postupně to bylo napínavější. Líbilo se mi, že každá kapitola byla z pohledu jiné postavy.
Po přečtení první knihy jsem se hned pustila na další opět mě velmi bavila a nemohla jsem se odtrhnout.
Bajky byly dobré a ráda jsem si je přečetla i když to není zrovna typ knížek po kterých bych šáhla.
Skvělá kniha dle mého názoru byl toto nejlepší díl. Jen je mi líto, že nejsou přeložené další knihy.
(SPOILER) Kniha se mi líbila konečně se všichni medvědi potkali a čeká je teď dlouhé putování.
(SPOILER) Dobrá kniha, jen mi přišlo, že se tam tam ta super schopnost moc nehodí.
(SPOILER) OBSAHUJE SPOILER Super pokračování minulé knihy jen mě štve že Taqqiq odešel.
kniha se mi vcelku líbila i když mi přišla trošku předvídatelná, ale myslím, že stojí za přečtení.
Kniha mě opět nesmírně bavila. Je zajímavé jak to autor všechno vymyslel, mohu jen doporučit.
Děj knihy mě velmi bavil, musela jsem jí číst do samého konce, už se těším čím mě překvapí další díl.
Velmi zajímavý a dobrodružný příběh moc mě bavil, i když jsem to vůbec od knihy neočekávala.