Dorota09 | Komentáře u knih | Databáze knih

Dorota09 Dorota09 komentáře u knih

14-14 Přátelství napříč staletími 14-14 Přátelství napříč staletími Silène Edgar

Kniha se mi líbila za dva večery jsem ji měla přečtenou.

30.09.2020 4 z 5

Otroci ze Sokora Otroci ze Sokora John Flanagan

Další zajímavé dobrodružství Volavek. Fajn, že se tam objevil Gilan.

Umrlčí tváře Umrlčí tváře John Flanagan

Tento díl se mi z cele série líbil nejvíc, knihu jsem přečetla jedním dechem.

Půlnoc Půlnoc Erin Hunter

Konečně přeložili tenhle díl na který jsem se těšila velmi dobrodružný a napínavý a já jen doporučuji. Škoda, že nesou přeložené další díly, teď nevím jak to dopadne.

Straka v říši entropie Straka v říši entropie Markéta Baňková

Kniha se mi líbila. Byla vtipná a líbilo se mi, že to vysvětlovala zvířata která se snažila dělat různé pokusy a podobně, díky tomu jsem to lépe pochopila.

Časovaná bomba Časovaná bomba Joelle Charbonneau

Velmi napínavá kniha naprosto mě překvapilo když jsem zjistila kdo tu bomby do školy dal. I když mě to ze začátku nebavilo postupně to bylo napínavější. Líbilo se mi, že každá kapitola byla z pohledu jiné postavy.

16.06.2020 3 z 5

Fiorella a záhada mrtvého netopýra Fiorella a záhada mrtvého netopýra Vlastimil Vondruška

Po přečtení první knihy jsem se hned pustila na další opět mě velmi bavila a nemohla jsem se odtrhnout.

Ezopovy bajky Ezopovy bajky Ezop

Bajky byly dobré a ráda jsem si je přečetla i když to není zrovna typ knížek po kterých bych šáhla.

13.01.2021 5 z 5

Oheň na nebi Oheň na nebi Erin Hunter

Skvělá kniha dle mého názoru byl toto nejlepší díl. Jen je mi líto, že nejsou přeložené další knihy.

29.09.2020 5 z 5

Poslední rozlehlá divočina Poslední rozlehlá divočina Erin Hunter

Skvělá kniha už se těším na další díl.

Velké Medvědí jezero Velké Medvědí jezero Erin Hunter

(SPOILER) Kniha se mi líbila konečně se všichni medvědi potkali a čeká je teď dlouhé putování.

Putování začíná Putování začíná Erin Hunter

(SPOILER) Dobrá kniha, jen mi přišlo, že se tam tam ta super schopnost moc nehodí.

Kouřová hora Kouřová hora Erin Hunter

(SPOILER) OBSAHUJE SPOILER Super pokračování minulé knihy jen mě štve že Taqqiq odešel.

22.09.2020 4 z 5

Hora štírů Hora štírů John Flanagan

Super kniha hned jdu číst další díl.

11.08.2020 4 z 5

Kaldera Kaldera John Flanagan

kniha se mi vcelku líbila i když mi přišla trošku předvídatelná, ale myslím, že stojí za přečtení.

10.08.2020 5 z 5

Fiorella a dům ztracených duší Fiorella a dům ztracených duší Vlastimil Vondruška

Kniha mě opět nesmírně bavila. Je zajímavé jak to autor všechno vymyslel, mohu jen doporučit.

16.06.2020 5 z 5

Fiorella a hřbitov upírů Fiorella a hřbitov upírů Vlastimil Vondruška

Děj knihy mě velmi bavil, musela jsem jí číst do samého konce, už se těším čím mě překvapí další díl.

Fiorella a Bratrstvo křišťálu Fiorella a Bratrstvo křišťálu Vlastimil Vondruška

Velmi zajímavý a dobrodružný příběh moc mě bavil, i když jsem to vůbec od knihy neočekávala.