Dreisii | Komentáře u knih | Databáze knih

Dreisii Dreisii komentáře u knih

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Nemám slov, celou dobu sem se těšila co bude vtom dopise za tajemství a pak sem jen zírala! Takovýhle tip knížek ráda čtu, nevíte jak to dopadne do konce,pokaždé se to nějak zvrtne.
Velký dík autorce za ten požitek ze čtení této knihy!

11.02.2016 5 z 5

Kukaččí mládě Kukaččí mládě Magda Váňová

Kniha se mi moc líbila,vůbec sem se nenudila a skvěle se četla. Moc se mi líbilo propletení osudů a jak to nakonec dopadlo.Váňová to prostě umí ! :)

10.11.2015 5 z 5

Sítě Sítě Petra Dvořáková

Skvěle napsané,nevím který příběh se mi líbil víc, každý měl něco do sebe, Dvořáková prostě nezklame.

14.02.2025 5 z 5

Víno a čáry Víno a čáry Luanne G. Smith

Kniha se četla dobře, ale asi jsem čekala víc, obálka je krásná zaujme čtenáře a možná až moc od knížky očekává než v ní je...

03.12.2021 3 z 5

Čtvrtá ruka Čtvrtá ruka John Irving

Ze začátku mi trvalo se do knížky začíst,ale jako vždy jsem děj už od 70 strany hltala a hltala.Prostě Irving.

12.01.2020 5 z 5

Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Myslím že existují lepší knihy tohoto žánru,ale když opomenu co slibovala obálka tak se mi kniha lehce četla a byla pěkně napsaná,obě hrdinky se mi moc líbili.Takže za mě to je jasné.

19.10.2019 5 z 5

Podraz Podraz Sandra Brown

Přesně ten tip knížky do které se zakousnete a nepustíte dokud není přečteno :)

07.01.2019 5 z 5

Muž, který už nezavolal Muž, který už nezavolal Rosie Walsh

Tak ten konec jsem zhltla naráz! Musím ale přiznat že ze začátku jsem se nemohla nějak začíst a pořád knihu odkládala,ale tak v půlce už jsem jí nedaka z ruky.Dlouho jsem přemýšlala proč se jí ten Eddí neozval?! :) Knihu mohu jenom doporučit :)

22.11.2018 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Na knížku jsem se moc těšila už jen kvůli tomu jak jí všichni chválily,ale na pět hvězdiček to není,je super má pěkný čtivý děj,ale furt tomu něco chybí.Už jsem četla lepší knihy tohoto žánru.

27.07.2018 3 z 5

Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Ze začátku jsem se nemohla začíst a pak to šlo samo,libil se mi styl psaní který autorka zvolila a napjatě jsem čekala jak to dopadne....Mohu jenom doporučit.

16.03.2018 5 z 5

Tereza Tereza Magda Váňová

Teraza se mi moc líbila,fajn příběh a četlo se jedním dechem. Váňová prostě nezklame.

09.10.2017 5 z 5

Nebýt sám Nebýt sám Magda Váňová

Další skvělé dílo paní Váňové ,její knížky se čtou jedním dechem, líbí se mi zápletky a postavy které mají vždy originální jména :) Konec jsem si přála jiný,ale přesto mě knížka potěšila a pohltila. Jen tak dál !

28.05.2017 5 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Rozhodně super čtení,knížka je napínavá ,trošku romantiky a konec překvapivý za mě rozhodně pět hvězd! :)

24.01.2017 5 z 5

Nebezpečné vyhlídky Nebezpečné vyhlídky Linda S. Howington

Já se bavila ! krásný příběh i když bylo jasné jak to dopadne ták sem se bavila a knížku hltala :)

09.02.2016 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Ták dočteno :) Musela sem si to přečíst jelikož moje sestra o tom jen básnila :) už vím poč :D knížku sem dala za jeden den páč sem ji nestačila hltat .... ;) sem zvědavá na druhý díl

11.08.2014 5 z 5

Svědkyně Svědkyně Sandra Brown

Skvělý román, nemohla jsem se odtrhnout, nic tomu nechybělo.

08.10.2023 5 z 5

Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Nenáročné a oddechové čtení.

14.04.2021 4 z 5

V zemi korálového stromu V zemi korálového stromu Sofia Caspari

Kniha se mi moc líbila, děj se četl celkem svižně. Krásná knížka na letní čtení.

29.07.2020 4 z 5

Ztracené květiny Alice Hartové Ztracené květiny Alice Hartové Holly Ringland

Krásná obálka s krásným příběhem. Děj vás pohltí svou záplavou květin a příběhu o malé holčičce která se stane tou nejkrásnější květinou. PS: nejlepší číst na zahradě plné květin .

15.07.2020 5 z 5

Příšerné příběhy vánoční Příšerné příběhy vánoční Chris Priestley

Knížku jsem měla přečtenou za chvíli a mile mě překvapila,čekala jsem čtení jenom pro děti a není tomu tak. Určitě si ráda přečtu znovu :)

01.03.2020 5 z 5