Dreisii Dreisii komentáře u knih

Žhavý led Žhavý led Nora Roberts

Super oddychovka,romantika ,vtip, dobrodružství :) já jsem byla spokojená.

14.07.2017 4 z 5

Nemůžeš mě milovat Nemůžeš mě milovat Julie Garwood

Opět jedním dechem.... :)

02.06.2017 5 z 5

Nebýt sám Nebýt sám Magda Váňová

Další skvělé dílo paní Váňové ,její knížky se čtou jedním dechem, líbí se mi zápletky a postavy které mají vždy originální jména :) Konec jsem si přála jiný,ale přesto mě knížka potěšila a pohltila. Jen tak dál !

28.05.2017 5 z 5

Nechápej mě špatně Nechápej mě špatně Marianne Kavanagh

Jojo Moyes jsem ještě nečetla,takže nemohu posoudit ,ale tahle knížka se mi líbila,nenáročná líbil se mi Harry a věčně naprdnutá Kim :) Těším se co dalšího autorka představí.

23.02.2017 4 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Rozhodně super čtení,knížka je napínavá ,trošku romantiky a konec překvapivý za mě rozhodně pět hvězd! :)

24.01.2017 5 z 5

Útěk do samoty Útěk do samoty Nicholas Sparks

Moje první kniha od tohoto autora a jsem nadšená. Přečteno jedním dechem aj slzicka mi uronila se. Doporučuji

21.01.2017 5 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Dokonalé. Krásně a chytře propracované dílo,vůbec jsem nedoufala v takový konec.Za mě určitě pět hvězd!

18.01.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Dočteno! Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Napínavé čtení, ke konci jsem tajila dech a hltala každé slovo. Určitě se mi líbila víc jak Zmizelá.

16.01.2017 5 z 5

Dopisy lásky Dopisy lásky Maria Nurowska

Tak tahle kniha mě dostala...

21.11.2016 4 z 5

Vykoupená Vykoupená Jill Jones

Líbí se mi Emily Jane Bronteová a v téhle knize jsem si ji zamilovala.... Knížka byla nápaditá a skvěle se četla. Těším se na další přečtené knihy od této autorky.

14.11.2016 5 z 5

Nespoutané dálky Nespoutané dálky Tamara McKinley

První kniha od této autorky a jsem nadšená! :)
Po začátku se mi příběhy motaly do sebe,ale potom jsem nadšením hltala každou stránku!
Mám ráda když konec je šťastný a všechno dopadne dobře jak má.

07.11.2016 5 z 5

Dcera Dcera Kiera Cass

Ano ,jak jsem jí uviděla musela jsem jí koupit. Další díl,další pohádka ,která mě baví !
Sice bych řekla že první díly se mi možná líbily víc,ale i tak mě to uchvátilo. Těším se na pokračování :)

19.10.2016 4 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kniha se mi moc líbila, večer jsem se do ní pustila a do rána bylo přečteno,mám ráda když je kniha napínavá a nutí vás u ní sedět dokud jí nepřečtete. Určitě doporučuji ! :)

17.10.2016 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Super! Neskutečně sem se bavila.

06.06.2016 4 z 5

Modré z nebe Modré z nebe Nora Roberts

Četla jsem i lepší od autorky.

31.03.2016 2 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Oddechové čtení ,když nemůžete dělat nic jiného než ležet a marodit :) Nejvíc se mi líbil první příběh, druhý byl i vtipný a třetí už mě zas tak nezaujal. Ale všechny tři dohromady tvořili pěkný celek :)

14.02.2016 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Nemám slov, celou dobu sem se těšila co bude vtom dopise za tajemství a pak sem jen zírala! Takovýhle tip knížek ráda čtu, nevíte jak to dopadne do konce,pokaždé se to nějak zvrtne.
Velký dík autorce za ten požitek ze čtení této knihy!

11.02.2016 5 z 5

Nebezpečné vyhlídky Nebezpečné vyhlídky Linda S. Howington

Já se bavila ! krásný příběh i když bylo jasné jak to dopadne ták sem se bavila a knížku hltala :)

09.02.2016 5 z 5

Zpěv sirény Zpěv sirény Candice Proctor

Příběh byl zajímavý,líbil se mi,ale už sem četla určitě lepší dílo autorky.

24.01.2016 4 z 5

Borec Borec Julie Garwood