Eisy Eisy komentáře u knih

Devět rychlých mužů Devět rychlých mužů Miloš Kovářík

Neuvěřitelná kniha i vzhledem k době, ve které vznikla. Povinná pro každého petrolheada

12.10.2024 4 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Tak to se četlo samo, napínavé, temné! Skvělé

06.10.2024 4 z 5

Malý velký muž Malý velký muž Thomas Berger

Lehké zklamání ve srovnání s filmem, ale četlo se to hezky

13.09.2024 3 z 5

Jeremyho farma nejen zvířat – Než se vrátí krávy Jeremyho farma nejen zvířat – Než se vrátí krávy Jeremy Clarkson

Jeremyho jízda pokračuje a přijde mi, že lehce ubral humoru a přidal kritiku, ale pořád je to zábavné sledovat jeho zemědělské dobrodružství.

08.09.2024 4 z 5

Pád do temnoty Pád do temnoty Andrew Mayne

Klasický Myane, skvělá atmosféra, strašně čtivé a pak rychlý konec :))

24.08.2024 4 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

I když jsem viděl xkrát film, kniha mne chytla a hrozně bavila!

06.08.2024 4 z 5

Věčný tulák Charlie Věčný tulák Charlie Jaroslav Brož

Z knihy je trošku více cítit ideologie z doby, v které byla napsána.

20.07.2024 3 z 5

Frida Frida Bárbara Mujica

Tak to se četlo nádherně, skvělá kniha!

05.07.2024 4 z 5

Osvobození Osvobození Imogen Kealey

Skvělá kniha, nádherně se čte a ani chvilku se čtenář nenudí

31.05.2024 4 z 5

Americký rebel – Život Clinta Eastwooda Americký rebel – Život Clinta Eastwooda Marc Eliot

Skvělý životopis, který popisuje osobní i profesionální život do únosné úrovně podrobností a čte se to dobře.

29.05.2024 4 z 5

Ikona Ikona Frederick Forsyth

Opět výborný Forsyth s ruskými reáliemi. Jen škoda, že se jedná o fiktivní příběh :D

24.05.2024 4 z 5

Recept na víťazstvo Recept na víťazstvo David Coulthard

Spíše motivační kniha okořeněná pár vzpomínkama na F1. Moc mne to nebavilo.

20.04.2024 2 z 5

Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1 Přežít a závodit: Jeden rok šéfa stáje F1 Guenther Steiner

Naprostá bomba a Guenther v ní nevypadá jak “Bunch of Wankers" :D skvělá kniha, upřímné pohledy na jednotlivé závody. Pro fanouška F1 nezbytnost!

06.04.2024 4 z 5

Ray Charles - člověk a hudba Ray Charles - člověk a hudba Michael Lydon

Takhle má vypadat biografie, úžasná kniha!

09.03.2024 4 z 5

Pastýř Pastýř Frederick Forsyth

Tak tohle byla lahůdka, krásná povídka!

08.03.2024 5 z 5

Mezi světy Mezi světy Lucie Výborná

Audiokniha byla Výborná :D

04.03.2024 4 z 5

Jméno ďábla Jméno ďábla Andrew Mayne

Knihy Mayna jsou velmi dobře čtivé. Tady jsem se trošku lekl rozsahu zápletky, ale ještě to bylo únosné. Za zbrklý konec dávám o dvě hvězdy méně!

04.03.2024 3 z 5

Lepší než život Lepší než život Rob Grant

Povinné pro fanoušky, ale párkrát jsem se přistihnul, že jsem se do doposlouchání audio knihy musel nutit.

16.02.2024 2 z 5

Problém tří těles Problém tří těles Liou Cch'-sin

Kniha vtáhne do děje, ale pak se celé vše rozdělí do více rovin až do finále, které směřuje k tomu, aby si člověk koupil další díl. Musel jsem se několikrát přemáhat, abych to dočetl!

08.01.2024 3 z 5

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Knihu jsem přečetl až po smrti Mattyho a beru ji jako velmi dojemné a upřímné rozloučení se světem...

17.12.2023 4 z 5