Eisy komentáře u knih
Neuvěřitelná kniha i vzhledem k době, ve které vznikla. Povinná pro každého petrolheada
Jeremyho jízda pokračuje a přijde mi, že lehce ubral humoru a přidal kritiku, ale pořád je to zábavné sledovat jeho zemědělské dobrodružství.
Klasický Myane, skvělá atmosféra, strašně čtivé a pak rychlý konec :))
Z knihy je trošku více cítit ideologie z doby, v které byla napsána.
Skvělý životopis, který popisuje osobní i profesionální život do únosné úrovně podrobností a čte se to dobře.
Opět výborný Forsyth s ruskými reáliemi. Jen škoda, že se jedná o fiktivní příběh :D
Spíše motivační kniha okořeněná pár vzpomínkama na F1. Moc mne to nebavilo.
Naprostá bomba a Guenther v ní nevypadá jak “Bunch of Wankers" :D skvělá kniha, upřímné pohledy na jednotlivé závody. Pro fanouška F1 nezbytnost!
Knihy Mayna jsou velmi dobře čtivé. Tady jsem se trošku lekl rozsahu zápletky, ale ještě to bylo únosné. Za zbrklý konec dávám o dvě hvězdy méně!
Povinné pro fanoušky, ale párkrát jsem se přistihnul, že jsem se do doposlouchání audio knihy musel nutit.
Kniha vtáhne do děje, ale pak se celé vše rozdělí do více rovin až do finále, které směřuje k tomu, aby si člověk koupil další díl. Musel jsem se několikrát přemáhat, abych to dočetl!
Knihu jsem přečetl až po smrti Mattyho a beru ji jako velmi dojemné a upřímné rozloučení se světem...