ElikaS ElikaS komentáře u knih

Mister Mister E. L. James (p)

Knížka je velmi čtivá, okamžitě mě chytila a měla jsem potřebu ji, co nejrychleji dočíst. Líbila se mi dramatická zápletka s Antonilem. Ale jinak v rámci žánru kniha nijak výrazně nevybočuje.

Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Od knížky jsem neměla žádné velké očekávání, i když jednu dobu byla neskutečně populární. Nakonec jsem se do knížek s chutí pustila a musím říct, že jsem nebyla zklamaná. Eden byla sympatická a její chování pro mě bylo celkem pochopitelné. Na Tylera jsem si musela zvyknout. Bad boye mám ráda, ale takové kteří se za tou maskou pouze schovávají, Tyler byl na mě až moc nesnesitelný. Ale nakonec jsem si na něj zvykla a knížku si užila.

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Tenhle díl se mi moc líbil. Podle mého názoru se jednalo o skvělé završení celé série.

29.05.2020 5 z 5

Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Tahle knížka ničím nevynikala a pro mě byla naprosto tuctová, přitom si myslím, že z nápadu s propojením filmu a hudby se dalo vytěžit víc.

29.05.2020 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tuhle knížku jsem si zamilovala snad od první stránky. Měla všechno, vtip, romantiku, smutek, vzbudila ve mně emoce a oblíbila jsem si oba hlavní hrdiny. Konec konců, kdo by se do Briana nezamiloval, byl prostě dokonalý. Ale tentokrát jsem si oblíbila i postavy vedlejší jako byl Rob nebo Vivien.

29.05.2020 5 z 5

Talisman Talisman Nicholas Sparks

Knížka se četla pěkně, má spád a celkem zajímavý a dramatický konec.

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Knížka byla milá. Prostředí Paříže se mi moc libilo a příjemně dokreslovalo příběh. St. Clare byl poměrně originální postavou a velký sympaťák, i když občas by z jeho nerozhodnosti člověk zešílel.

14.05.2020 4 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Skvělý příběh a hlavně ohromná zábava. Celou knížku jsem se skvěle bavila, vzájemne pošťuchování a slovní výměny byly perfektní. Všechny postavy mi byly prakticky okamžitě sympaticke, takže se určitě pustim i do knížky Kulti.

30.04.2020 5 z 5

Věř mi Věř mi Kylie Scott

Knížka byla pěkná, děj měl spád a začetla jsem se opravdu hned. John byl skvělý, Edie mi přišla chvílema až dětinská, ale možná už jsem na tu knížku prostě stará :-D

17.04.2020 3 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Je to příjemná oddechovka, ktera se čte rychle a skoro sama. Děj není nijak převratný a detektivní zápletka je jasná a předvídatelná hned od začátku. Přesto jsem si knížku užila, pobavila se u ni a těším se na Aidena.

27.03.2020 3 z 5

Hrobka nemrtvých Hrobka nemrtvých Rick Riordan

Riordan opět nezklamal. Knížku jsem si užila a přečetla ji v podstatě na jeden zátah. Misty byla vtipna, místy dojemná (např. rozloučení s Jasonem). Obecně mam radši řecké polobohy než římské, ale knížku jsem si moc uzila a teď uz se nemuzu dockat posledniho dílů a doufám, ze se v něm zase potkáme s Percym a Anabeth.

13.03.2020 5 z 5

Proklatý Proklatý Kevin Hearne

Attika jsem si oblíbila už v prvním díle a ani tentokrát rozhodně nezklamal. Knížka je napínavá a hodně zábavná. Obzvlášť u dialogů s Oberonem jsem se skvěle bavila :-)

06.03.2020 4 z 5

Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Libilo se mi propojení pribehu jogou a vlastně i cela knížka, i kdyz děj je jednoduchý a předvídatelný, ale zase na druhou stranu pěkně plyne a celkem jsem se i pobavila.

04.03.2020 4 z 5

Hříchy Hollywoodu Hříchy Hollywoodu Alessandra Torre

Knížka mě bavila. Chvilku mi trvalo než jsem se začetla a zvykla si na velmi krátké kapitoly, střídání pohledů obou hrdinů a střídání ich a er formy. Každopádně po tom co jsem se začetla mě kniha vtáhla a pobavila jsem se. Cole byl skvělý a Summer jsem si brzy taky oblíbila :)

29.02.2020 4 z 5

Závěj Závěj C. J. Tudor

CJ Tudor si zpravidla rádu přečtu aniž bych četla anotaci. Takže jsem byla dějem a příběhem trochu zaskočená, protože takovýto příběh bych vůbec nečekala a normálně bych se do něj asi nepustila. Ale jsem ráda, že jsem si ho přečetla, protože mě to opravdu bavilo.
Líbily se mi všechny 3 dějové linky, i když asi nejvíc ta z autobusu. Navíc jsem dopředu nebyla schopná odhadnout, jak se jednotlivé linky propojí, což bylo super.
I když je knížka neobvyklá a tento typ knih nevyhledávám, knížka mě bavila a užila jsem si ji.

21.02.2024 4 z 5

Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Teda i druhý díl byl naprosto parádní, vtáhl mě do děje a až do konce nepustil. Casteela jsem si zamilovala a Poppy se taky parádně vyvíjí. Navíc ta jejich chemie! Oba mě neskutečně baví a navíc je úplně boží, jak spolu komunikuji a nevznikají žádná zbytečná nedorozumění z neupřímnosti nebo zatajování pocitů. Prostě paráda!

20.02.2024 5 z 5

Proti pravidlům Proti pravidlům Kinga Litkowiec

Tento díl se mi líbil z celé série nejmíň. Přestože mě Morris v předchozích dílech celkem bavil a těšila jsem se na něj, tady mi to nějak nesedělo dohromady.
Navíc mi v knížce chybělo více akce a nějaký zajímavý mafiánský náboj.
No znám lepší zakončení série. Tohle bylo takové neurazí ani nenadchne.

20.02.2024 3 z 5

Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Ježíš, tohle bylo sladký! :-) Knížku jsem si moc užila. A musím říct, že se mi líbila víc než první díl. Rhys mi byl určitě bližší než Alex. Stejně tak jsem si oblíbila i Bridget. Vývoj jejich vztahu mě bavil. Obecně mám ráda příběhy nenávidím tě - miluji tě. A autorka chemii mezi postavami umí velmi dobře vytvořit.
Pěkný pohádkový příběh pro velké holky.

29.01.2024 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Do druhého dílu jsem se pustila s chutí hned po dočtení prvního a přečetla jsem ho za jeden večer. Stejně jako v předchozím díle nechybělo nic - láska, vtip, dojemné a silné momenty.
Co mě trošku rozčilovalo byla Američina nerozhodnost. Maxon byl neuvěřitelně trpělivý a ani on ani Aspen si její chování nezasloužili.
Jako nejsilnější moment knížky hodnotím osud Marlee a Cartera. Tam naopak musím Američin charakter vyzdvihnout.

24.01.2024 5 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Do knížky jsem se pustila díky audioknize a i když mi námět přišel scestný, tak se mi to nakonec moc líbilo. Je to taková sladká, naivní oddechovka. Ale když jsem se do ní zaposlouchala nemohla jsem se odtrhnout a hrozně mě to bavilo.
Nechyběl vtip, akce, intriky, romantická linka i milostný trojúhelník. Hlavní postavy byly sympatické.
Příjemná Young adult pohádka.

24.01.2024 5 z 5