elisa194 elisa194 komentáře u knih

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

To byla jízda. Parádní kniha! Líbil se mi děj, hlavní postavy, sexu tak akorát, prostě top!!
Jedna z těch hodně povedených, co jsem s touto tématikou četla ????

25.01.2020 5 z 5

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Takova ta jedna z knih, kterou čtěte do 1:00 a rano brzo vstavate, ale vy ji prostě musite dočíst. Skvely, napinavy dej s necekanym rozuzlenim.

02.02.2018 4 z 5

Překroč svůj stín Překroč svůj stín Katie McGarry

To je tak krásná knížka, do Noaha jsem se hned zamilovala. Dlouho jsem něco takového nečetla,nemohla jsem přestat. Můj manžel vůbec nečte a při četbě této knihy jsem mu říkala, že mě mrzí, že nezažije to co zažívám teď já. Ten pocit, kdy je vám jedno, že ráno vstáváte, ale kniha vás nepustí jít spát, prostě ji musíte dočíst. Ten pocit, kdy jste napnutí a čekáte jak to dopadne, pláčete...hltáte každou stránku. Ten pocit, který máte, když dočtete poslední stránku a řeknete si, tak tato kniha má místo v mé knihovně!

30.11.2016 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Tak jsem se nechala strhnout humbukem kolem této knihy a bohuzel zklamani, mnoho povyku pro nic.Podprůměrna detektivka, zbytečně moc postav az se v tom člověk ztrácí. Chybí jakékoliv napětí, kniha nemá spád, neměla jsem tendenci se k ní vracet, nakonec jsem ji teda dočetla, ale nuda...

05.02.2018 2 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Knížek na toto téma jsem přečetla uz nespočet. Ale tato se řadí mezi ty povedené. Místy mi to připomínalo i padesát odstínů šedi. Kniha je odpocinkova, není tam zase tolik erotiky, má děj, hlavní hrdinové oba sympatičtí. Takže za mě opravdu spokojenost.

31.12.2018 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Další super kniha, četla se sama. Napínavé, někdy teda drsné a závěr nečekaný. Pavouka dostanu na Vánoce, tak se těším, až se do něho pustím.

19.12.2022 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha je ze začátku napínavá, člověk neví co má čekat. Postupem času už pochopí, kam děj spěje. Já jsem se osobně ztrácela v prolínání osob a dějů. Rozhodovala jsem se, jestli dát 3 nebo 4* nakonec skrz to, že mě v půlce knížky přestala trochu bavit, dostala jen 3, ale závěr byl povedený.

31.10.2022 3 z 5

Žij, dokud to jde Žij, dokud to jde Camille Pagán

Cekala jsem romantiku, konec jaký predpokladate a ono to tak vůbec nakonec není. Krásný příběh, ktery vás donutí se zamyslet nad svým životem, uvědomit si, že si máte každý den užívat a plnit si své sny. Ke konci jsem si i pobrecela.

04.02.2019 4 z 5

Modrá Modrá Lucy Clarke

Kniha plná překvapení, zvratů nečekaných událostí a rozuzlení. Autorka přidává vše postupně, což nutí číst dál a dál, pořád se něco děje, kniha má napětí a nakonec prekvapivé finále.

09.12.2018 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Konečně knížka, která je sice plná erotiky, ale není napsána trapně a ma krásný napínavý nepredvidatelny příběh. Prolinani minulosti s přítomnosti me bavilo a cekala jsem s napetim co se vlastně stalo a jak to nakonec dopadne.

07.09.2017 5 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Libilo se mi, ze je příběh rozdělen na oba pohledy hlavních hrdinek. I když příběh Amber se me líbil víc (kazdopadne takovou vypočítavou mrchu bych doopravdy ve svem zivote mit nechtela), tak se mi pak libilo, jak všechno Daphne nakonec udělala a vlastně jsem to i te Amber za to vše přála. Takze za me parádní čtení !

13.06.2018 4 z 5

Žena z kajuty č. 10 Žena z kajuty č. 10 Ruth Ware (p)

Po dlouhé době parádní knížka, napínavá od začátku do konce. Ano, hlavní hrdinka se nekdy chovala hloupě, ale nijak zvlášť mi to nevadilo.

25.02.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Já bohuzel nadšeni z knihy nesdílím. Nebavila me, nemohla jsem se začíst, chybelo mi napětí, neseděl mi styl psaní, hrozně moc postav, podobné jména, nechápu tak vysoké hodnocení a to, ze je vrah prozrazen uz uprostřed knihy, tak to bylo pro me velké mínus. Byla to první kniha a uvidim, jestli dam autorovi ještě šanci.

22.01.2018 1 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Kniha, která má napínavý děj, propracovanou zápletku, čtenáře nenechá ani minutu vydechnout. Nemam nic co bych mohla vytknout. Opravdu povedená detektivka !!

26.10.2017 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Po přečtení Babovek, které mě moc nebavily jsem si říkala, že této spisovatelce dam ještě šanci. Už od ní žádnou další knihu číst nebudu. Nelíbí se mi její styl psaní, ano, ze začátku se mi kniha líbila, říkala jsem si, kdo by mohl Míšu postřelit, ale za chvíli mě přestala bavit. Mohlo to být kratší, kdyby to nebylo pořád dokola a ten konec? Nemám ráda otevřené konce. Dokáže mě to tak akorát naštvat, ze se člověk nedozví jak to dopadlo...

03.08.2017 1 z 5

Pavouk Pavouk Lars Kepler

Tato kniha mě moc nezaujala. Zhruba od poloviny jsem se do čtení už nutila. Námět dobrý, ale zbytečně zdlouhavé.

04.08.2023 3 z 5

Vůně španělských třešní Vůně španělských třešní Jo Thomas

Jeee to bylo krásné. Romantické, vtipné, takové příjemné čtení, ke kterému se rádi vracíte.

01.10.2022 4 z 5

Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Krásná, dojemná knizka, která se čte jedním dechem i jsem si pobrecela. Píseň Zustan tu se mnou najednou dostává úplně jiný smysl. Karinka to prostě umí!!! Jednu chybu ale knížka má. A to, že je za 3 hodiny přečtena

07.01.2019 5 z 5

Hádej kdo Hádej kdo Chris McGeorge

Napad na knihu dobrý, jen se to autorovi nepodařilo moc zrealizovat. Chybělo tam napětí a celkově jsem se do ni nemohla začíst.

06.12.2018 2 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Tak to byl vážně omyl. Kniha Návrh se mi líbila, tato bohužel ne. Chtěla jsem nějakou oddychovku do auta na dovolenou a málem mě to uspalo. Děj bez nápadu, zápletka nulová,autorka se o nějaký příběh snažila, ale marně. Za mě velke zklamání.

02.07.2018 2 z 5