ElisR1 komentáře u knih
Nocte bylo opravdu příjemným překvapením. Nečekala jsem, že se mi bude tolik líbit... Ale je to tajemné a hodně čtivé, takže se knize nedá odolat.
Od knihy jsem čekala něco trochu víc. Spíš ji ocení mladší čtenáři.
Opět naprosto skvělý díl. I když Pád andělů byl možná o malinko lepší.
Čekala jsem něco mnohem lepšího. A s Marťanem má tahle kniha společný leda tak vesmír.
Ze začátku jsem byla z knihy mírně zklamaná, protože mi přišla docela chaotická, ale nakonec jsem si zvykla na autorův styl psaní a byla mile překvapená.
Jelikož jsem od knihy neměla moc velká očekávání, tak se mi příběh docela líbil. Taková příjemná oddechovka.
Ještě lepší, než předchozí díl. Joe opět přichystal pro své čtenáře skvělou jízdu, od které se nebudete moci odtrhnout.
Příběh, který se odehrává mimo Narnii, rychle se četl a vůbec nebyl špatný.
Naprosto dokonalá kniha, ke které se určitě budu ráda vracet. Skvěle promyšlený příběh i zpracované postavy. Doporučuji.
První díl mi připadal lepší, ale tenhle také nebyl špatný. Už se těším na další.
Kniha byla milým překvapením, vzhledem k tomu, že se mi Čarodějův synovec moc nelíbil.
Ze začátku mi kniha přišla slabší, než předchozí díl, ale to se naštěstí rychle srovnalo a já si užívala každou stránku. Opět doporučuji.
Začátek nebyl nic moc, ale pak se to rozjelo, a až na hlavní hrdinku, jsem byla s knihou spokojená.
Zajímavá kniha, na to, že je tak dlouhá, udrží si čtenářovu pozornost po celou dobu čtení. Opravdu povedená kniha. Milovníkům fantasy doporučuji.
První díl mi přišel lepší, ale Přiznání zase bylo vtipnější. Jsem zvědavá na další díl.
Kostičas se mi sice zdál lepší, ale i přesto má tahle kniha co nabídnout.
Tahle kniha pro mě byla docela zklamání, čekala jsem úplně něco jiného.
Zajímavá kniha, víc se mi líbila část o Darcy, kde se řešilo spisovatelství. Ale jediné, co mi na příbězích vadilo, bylo to, že se obě hrdinky zamilovaly až příliš rychle.
Čekala jsem něco lepšího, po té, jak byla tahle kniha vychválena...