ElisR1 ElisR1 komentáře u knih

Volání divočiny / Stopami minulých životů Volání divočiny / Stopami minulých životů Jack London

Volání divočiny bylo bezkonkurenční, ale z druhého příběhu jsem byla mírně zklamaná.

21.04.2016 4 z 5

Proroctví Proroctví Rick Riordan

Naprosto skvělá kniha, ještě mnohem lepší, než samotný Percy.

09.04.2016 5 z 5

Vzestup a pád Vzestup a pád Eliot Schrefer

Asi zatím nejlepší díl série. Hodně nečekaných zvratů a příběh je celkově nacpaný akcí. Těším se na pokračování.

05.04.2016 5 z 5

Neslyšno Neslyšno Richelle Mead

Sice se mi to těžce píše, protože mám tuhle autorku velmi ráda, ale na to že příběh napsala Richelle, byla to docela nuda. Sice jsou v příběhu stále patrné určité autorčiny rysy, ale tentokrát to na skvělý příběh nestačilo. Snad bude její další kniha povedenější.

31.03.2016 3 z 5

Bratr vlk Bratr vlk Michelle Paver

Tuhle knihu jsem četla už před několika lety. Teď jsem se rozhodla přečíst si ji znovu a opět si ji nemůžu vynachválit.

30.03.2016 5 z 5

Neviditelný zloděj Neviditelný zloděj Åsa Larsson

Opět výborný díl. Tentokrát se více zaměřuje na sociální stránku sourozenců, než na samotnou hororovou linku, ale přesto se ho vyplatí přečíst.

30.03.2016 4 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Super oddechovka, u které se člověk nenudí.

28.03.2016 5 z 5

Adaptace Adaptace Miroslava Varáčková

Knihu jsem čekala lepší, vzhledem k tomu, jak je vychvalovaná. Začátek mě moc nebavil, ale v druhé části došlo k velkému zlepšení.

27.03.2016 4 z 5

Dívka ze záhrobí Dívka ze záhrobí Åsa Larsson

Předchozí díl byl trošku slabší, ale Dívku ze záhrobí jsem si opět užívala plnými doušky, nezbývá nic jiného, než tuto knihu doporučit.

24.03.2016 4 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Richard Bachman (p)

Na to, že Kinga nemám zrovna v lásce, se mi tahle kniha dost líbila. Rozhodně doporučuji k přečtení.

12.03.2016 5 z 5

Nahlížení: Podivný začátek Nahlížení: Podivný začátek Dana Zahoříková

Myšlenka přiděleného osudu byla fajn, ale v příběhu se nacházelo i několik nelogických věcí, které mi zrovna moc nesedly.

26.02.2016 3 z 5

Hůl prokletí Hůl prokletí Åsa Larsson

Rozhodně zajímavá kniha, kdyby nebylo toho zmateného začátku, byla by ještě lepší. Líbily se mi i doplňující kresby.

22.02.2016 4 z 5

Zrádné vody Zrádné vody Tui T. Sutherland

V celku dost podobné předchozím dílům, ale v závěru je zvrat, který naláká na další díl.

18.02.2016 4 z 5

Pod křídly vran Pod křídly vran Jacob Grey

Knihu jsem si přečetla hlavně pro to, že mě zaujala obálka, ale od děje jsem čekala něco trochu víc.

18.02.2016 3 z 5

Pokrevní pouto Pokrevní pouto Garth Nix

Zatím asi nejakčnější díl série. Za mě spokojenost.

06.02.2016 4 z 5

Svět za světem Svět za světem Mary Poisson King

Rozhodně zajímavá kniha, i když občas se najde poněkud zdlouhavější část.

05.02.2016 4 z 5

Elusion Elusion Claudia Gabel

Tahle kniha mě zrovna moc neoslovila. Na to jak byla dlouhá se tam poměrně nic nedělo... Až konec byl o něco lepší.

28.01.2016 3 z 5

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Po re-readingu zjišťuji, že je kniha pořád stejně skvělá, jako si ji pamatuji, tak snad to tak bude i se zbytkem série.

22.01.2016 5 z 5

Čarodějův synovec Čarodějův synovec C. S. Lewis (p)

Po tolika varováních, že je tahle kniha nejslabší ze série, mi ani zase tak špatná nepřišla. Rozhodně se těším na další díly.

17.01.2016 3 z 5

Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Skvělé zakončení série. Moc jsem si knihu užila.

13.01.2016 5 z 5