Elsa14 | Komentáře u knih | Databáze knih

Elsa14 Elsa14 komentáře u knih

Můří deníky Můří deníky Rachel Klein

Z této knihy mám velmi zvláštní až smíšené pocity. Na jednu stranu zajímavý příběh, který ale kazí to, jak se dívky na internátu chovají. Strašně mi to vadilo. Ani nedokážu nic víc napsat, nejde to.

13.04.2017

Do propasti Do propasti Bernd Perplies

Krásné zakončení této krásné trilogie. Velmi mě mrzelo, že tento krásný příběh končí...

02.03.2017 5 z 5

Manuela (1) : Romantický příběh dvou sester Manuela (1) : Romantický příběh dvou sester neznámý - neuveden

První díl se mi velice líbil. Proto jsem si chtěla přečíst i další. Ale čím dál tím víc mě série bohužel přestávala bavit.

Čas zkázy Čas zkázy Bernd Perplies

Krásné pokračování série Věk magie. Kniha vás dokázala vtáhnout do děje, který byl naprosto krásně napsán. Zde už si konečně nepletu jména postav, které se v příběhu vyskytují.

Bájná pečeť Bájná pečeť Bernd Perplies

Tuto knihu jsem sehnala velmi lacině. Až neobvykle. Proto jsem si říkala: ,,Kdo ví, co to bude za příběh, že ho musí prodávat tak levně." Ale byla jsem s knihou a celkově s celou trilogií nadmíru spokojená. Byla to vlastně moje první kniha, kde se zapisoval i čas, který plynul docela pomalu. Celá tato trilogie se autorovi velmi povedla a patří mezi mé oblíbené.

Probouzení Probouzení Kelley Armstrong

Krásné pokračování Nebezpečných sil. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a jen velmi nerada jsem ji odkládala. Už se těším na třetí díl a na to, jak tento příběh skončí :)

27.02.2017 5 z 5

Prozření Prozření Kelley Armstrong

Naprosto krásný konec. Celá série se mi neuvěřitelně líbila a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

27.02.2017 5 z 5

Kouzelný svět Harryho Pottera Kouzelný svět Harryho Pottera David Colbert

Nečetla jsem knihu v kuse. Spíš jsem si vždy sedla a koukla na pár informací. Hodnotím kladně.

Král čaroděj Král čaroděj Lev Grossman

Opět zklamání. Druhý díl byl o něco málo lepší, než ten první. Ale opravdu jenom o málo. Jsem velice zklamaná.

16.02.2017 2 z 5

Mágové Mágové Lev Grossman

První půlka byla strašná. Druhá půlka byla chvílemi zajímavá. Přišlo mi to jako něco mezi Narnií, Harrym Potterem a jeho fantazií. To se mi skutečně nelíbilo. Myslela jsem si, že mě kniha zaujme víc, proto hodnotím spíše negativně.

16.02.2017 2 z 5

Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Deníček moderního fotra 2 aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech Dominik Landsman

Moc se jsem na pokračování těšila. Opět Čeněk v akci. Je to prostě malý uličník a ke všemu má ještě tatínka, jakého má. Už se těším na Deníček moderního páru.

Kůň jménem Zázrak Kůň jménem Zázrak Zuzana Holasová

Moc si z knihy nepamatuji, četla jsem ji jako hodně malá. Ale vím, že se mi Zázrak líbil.

16.02.2017 5 z 5

Čachtická paní ve vězení a na svobodě Čachtická paní ve vězení a na svobodě Andrej Štiavnický

Když jsem přečetla první díl, byla jsem nadšená. Avšak druhý díl mě docela zklamal. Knihu jsem dočetla, ale takový úspěch u mne neměla. V nejbližší době po třetím dílu nesáhnu a kdo ví, jestli si vůbec kdy budu chtít přečíst.

16.02.2017 3 z 5

Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Páni, úplně mi tato kniha vyrazila dech. Nádherně poutavý příběh. Víc ani nedokážu říct. Hned teď se chystám na druhým díl. Doufám, že bude stejně tak krásný.

Pomsta Pomsta Michaela Burdová

Víc se mi líbil první díl, kde se děj odehrával spíše ve středověku. Ve druhém dílu je hlavně přítomnost a to mi k Míše nesedělo. Nemám nic proti knihám, kde se vyskytuje elektroniku či elektřina, ale u Michaely jsem na to nebyla zvyklá. Kdybych to měla srovnat s ostatními jejími knihami, tak Sirénu řadím jako nejslabší. Docela mne tato kniha zklamala.

12.02.2017 4 z 5

V moci démonů V moci démonů Michaela Burdová

Opět celkem brutální kniha. Liadel jsem ze začátku neměla moc ráda, ale nakonec jsem si ji velmi oblíbila. Ale musím se přiznat, že mám radši jednorožce, než vlkodlaky. Ale i tak se mi příběh líbil.

Vlčí krev Vlčí krev Michaela Burdová

Velmi hezká kniha. Pěkně se čte, je chytlavá. Jenom mi přišla už docela dost brutální. Ale opět nechybí dobrodružství, nadpřirození tvorové a krásně popsané detaily. Nemohu dát jinak, než pět hvězdiček.

Minotaurus Minotaurus Michaela Burdová

Úžasné. Co víc říct. Nádherné zakončení Křišťálů moci. I když jsem už četla Poselství jednorožců, nečekala jsem, že tato tetralogie bude tak krásná. Míša má zkrátka dokonalý styl psaní, který nezklamal.

Věž zkázy Věž zkázy Michaela Burdová

Nejspíš se opakuji, ale další krásný díl Křišťálů moci. Leja to má těžké a je mi jí líto, když hledá svou sestru. Čím dál tím víc mi hlavní hrdinové přirůstají k srdci.

Hněv Pána ohně Hněv Pána ohně Michaela Burdová

Ani druhý díl Křišťálů moci nezklamal. Krásné čtení, propracované a celkově krásně vymyšlený příběh.