Emberize komentáře u knih
Za mě se tohle povedlo. Zápletka, postavy a hlavně prostředí. Líbí se mi, jak autorka představuje mě tolik známá místa širokému publiku. České zvyky a tradice. Jako třeba houbaření nebo bramborový salát :D.
Za mě zatím nejlepší díl! Se zvyšující se kvalitou mladších dílů se už nemůžu dočkat, co bude příště :)
Jednoduchá romantická linka, na koupák dostačující :)
Pro mě první kniha od pana Foglara. Napětí a zvědavost udržované do poslední stránky. Bavilo mě postupné rozkrývání minulosti, mnoho postav s rozličnými motivacemi. Až mě trochu mrzí, že to čtu jako velká holka a ne jako malý kluk :D.
Lehké čtení, místy humorné. Milostná zápletka za mě nadbytečná. Rozuzlení na posledních pěti stranách. Líbilo. Těším se na další knihu autora.
Rukou kreslené podobizny opeřenců, textu pomálu. Některé popisky vtipné, většina ptáků označena za nudné pitomce.
,,Život je moc krátkej na to, abys čekala na tu pravou chvíli. Ta prostě nastane, až si ji sama uděláš.’’ Nemusíš.
Sympatické postavy, v audioverzi příjemně načtené Janem Vondráčkem. Bavil mě motiv a zejména detailní propracování vražd. Imitátor je vskutku příhodný název. Líbilo, doporučím dál.
Četlo se rychle, hlavní myšlenka zajímavá. Postavy ploché, četné vulgarismy a faktické chyby. Chtěla jsem dát 1*, poslední třetina to vytáhla na 2*.