emilieselden

Příběh byl pěkný, napínavý i smutný. Ale kniha mě nepohltila tolik, jak jsem si představovala. 3,5*

Příběh byl zajímavý, četl se dobře, ale skákání v čase mi mnohdy zhoršovalo orientaci v knize. 3,5*

Nevím, jak je to možné, ale každý další díl je lepší a lepší. Tohle mě moc bavilo.
3,5*

Taková příručka o tom, jak si uspořádat svůj čas a priority, zaobalená do kraťoučkého příběhu.

Průměrný thriller, námět zajímavý, ale zpracování kostrbaté. Postavy jsou nevýrazné a málo uvěřitelné.

Krásně zpracovaná kniha o českých filmových místech. Klidně mohla být obsáhlejší.

Kniha není špatná, fotografie jsou pěkné, ale očekávala bych ještě více informací ze současné Jihlavy.

Romantika není zrovna žánr, který bych vyhledávala, ale jednou za čas se to dá. Druhý díl mi přišel o něco lepší než první. Asi to bude i tím, že mi tady hlavní postavy byly sympatické.

Musela jsem se prokousat přes začátek, který se nečte vůbec dobře, ale potom už to bylo zajímavé. 3,5*

Čtivě napsaná kniha, postavy mají hloubku, jen konec je takový useknutý. Mě by zajímalo, jak to bylo dál. 3,5*

Jelikož máme nádražáctví v rodině, tak jsem tuto knihu nemohla minout.

Zajímavá kniha, styl psaní zvláštní. Začátek vypadal slibně, ale pak to ztratilo šťávu. Pokračování se ovšem nebráním.

Milá, odpočinková, romantická jednohubka.
Pobavila jsem se. 3,5*

Oddychová historická detektivka s romantickou linkou. Děj byl ovšem hodně předvídatelný.

Příjemný odpočinkový román o osudech tří žen. Čtivě napsaný, ale s žádnou z hrdinek jsem se nedokázala ztotožnit a jejich humor také nebyl zrovna můj šálek kávy.

Ze začátku to vypadalo dost slibně, skvěle se to četlo, ale potom se to začalo táhnout, až to spadlo do průměrnosti.

Označení horor pro tuhle knihu opravdu není moc dobrý nápad, protože se jedná spíše o gotický román, jak uvádí sama autorka. Styl vyprávění mi moc nesedl, první polovina byla celkem nuda.

Již několikátá kniha, kterou jsem od autora přečetla a opět nezklamala.

Druhý díl byl ještě lepší než první. Čtivý a napínavý hned od začátku. Jen konec lehce překombinovaný. 3,5*