estelina2300

No... Co napsat, hlavně mě překvapil ten sloupec použité četby na konci knihy. Jinak takovýhle děti jsem vůbec neočekávala.
Mezi mé nejoblíbenější žánry nepatří historické romány, ale řekla jsem si proč ne?? Tato kniha se mi líbila. Nečekala jsem pokračování, ale rozhodně si ho přečtu.

Skvělá kniha, ale takové konce nesnáším. Sice je to hezké ukončení, ale co se bude dít dál??

Skvěla trilogie (zase), ale ten konec!! Takové konce nesnáším. :)

Super knížka, nejdřív jsem viděla film, ale knížka mě vůbec nezklamala. Bylo tam pár prvků jiných. Podsvětí....
Rozhodně si přečtu dalsí díl. :D

Také si myslím, že je to slibný začátek pěkné trilogie. Tato kniha mě uchávila. Ale nebylo to úplně ono proto dávám 4 hvězdičky.

Začátek knihy pro mě byl takový zmatený a nudný, ale potom se to pomalu rozvíjelo a začínala jsem děj chápat. Ke konci knihy jsem se od ní nemohla odtrhnout. Tato kniha mě trochu zklamala díky skvělím recenzím. Ale jinak dobrá knížka, ne vynikající. Také bych si ráda přečetla pokračování (tedy jestli nějaké bude)?

Nádherná knížka, absolutně mě pohltila a nemohla jsem se on ní odtrhnout. Moc to doporučuji všem. Přečetla jsem ji za necelej jeden den.

Nádherné zakončení celé série konec mi připadal hodně smutný a těším se na další Paoliniho dílo. Ze začátku mi připadalo pořád stejný (zabít Galbatorixe). Ale potom se to změnilo také je moje oblíbená postava Roran. Také se mi líbilo rozloučení na konci knížky. I Aria mě velice překvapila. Prostě nádherný konec.

Tato kniha se líbila podobně jako první. Byla tak na začátku se mi to zdálo zdlouhavé až po Roranovu cestu. Dočetla jsem to velice rychle.

Tato kniha patří k mým oblíbeným (spolu s Hraničářovým učněm). Vůbec se to nedá srovnat s filmem. Který je absolutně jiný. Eragon mě hodně překvapil. Prvních pár kapitol se to zdráho. Ale potom mě příběh plně pohltil. Od začátku se mi začala líbit Safira.