Ester71 Ester71 komentáře u knih

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Bavilo :)

06.06.2019 5 z 5

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Tahle série mě prostě baví :)

04.06.2019 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Na odreagování super :)

18.04.2019 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Pořád platí to, co u prvního dílu. Fajn kniha, když člověk potřebuje vypnout... Další díly už mám půjčené, tak budu vypnutá trošku déle :)

15.02.2019 4 z 5

Drasticky dojemný Dexter Drasticky dojemný Dexter Jeff Lindsay (p)

Super knížka, Dexter mě hodně baví!! Těším se na další díly, které si přečtu...

01.12.2018 5 z 5

Protože Protože Petr Casanova

Není kniha od Petra Casanovy, která by mě nějakým způsobem neoslovila. Protože je pro mě zatím nejlepší. Těším se na další postřehy a moudra tohoto autora.

23.06.2018 5 z 5

Cestující do Frankfurtu Cestující do Frankfurtu Agatha Christie

Od Agathy už jsem přečetla celkem dost knížek, ale tuhle jsem louskala hodně dlouho a hodnotím ji jako nejméně záživnou. Nějak mi prostě nesedla a přečetla jsem ji jen kvůli tomu, že jsem si ji vybrala do čtenářské výzvy.

13.05.2018 2 z 5

Prevítem snadno a rychle Prevítem snadno a rychle Simon Brett

Jako matka tří - nyní už dospělých - dětí jsem občas při čtení nabývala podezření, že takhle nějak to muselo být i u nás.
Není to o tom, že by se čtenář chechtal od začátku až do konce, ale pobaví. Alespoň mě ano.

18.10.2017 4 z 5

Otec Goriot Otec Goriot Honoré de Balzac

Kam až může vést opičí láska? Poslouchala jsem audioknihu, za mě - působivé.

25.09.2017 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Nejdřív jsem se do knížky nemohla začíst, ale nakonec jsem druhou půlku přečetla na jeden zátah. A jaký pocit ve mně po přečtení zůstal?
Zvláštní. V pozitivním slova smyslu.
Doporučuji.

06.06.2017 4 z 5

Nejezte blbě! Nejezte blbě! Pavel Maurer

Zajímavé a v mnoha směrech i poučné.

13.05.2017 5 z 5

Domov pro Kathy Domov pro Kathy Henry Denker

Pěkné, smutné..

23.04.2017 5 z 5

Jako můry za světlem Jako můry za světlem Viktorie Veselá

Opravdu jako můry za světlem. Přestože vědí, že se popálí, stále je nebezpečné světlo láká a zraňuje.. Je až neuvěřitelné, jak se dokáže člověk ponížit.
Pro mě hodně emotivní příběhy žen, které se o charismatickou lampu, která na první pohled vypadá tak mile a bezpečně, spálí tak, že jim po zbytek života zůstanou jizvy..

12.01.2017 5 z 5

Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester Michael Weber

Knihu už jsem jednou četla, teď jsem si ji jen připomněla - kvůli výzvě. Pro mě zajímavé čtení. I podruhé..

18.05.2018 5 z 5

Až bude smrt mou paní Až bude smrt mou paní Jan Bauer

Moc fajn a zajímavé čtení

23.03.2018 5 z 5

Tos přehnal, miláčku Tos přehnal, miláčku * antologie

Některé povídky pobavily více, některé méně. Ale všechny jsou svým způsobem zajímavé.

03.12.2017 4 z 5

Všechno mi řekni Všechno mi řekni Lisa Jackson

U této autorky jsem zvyklá na větší napětí, a tak jsem malinko zklamaná. Ale i tak se kniha četla dobře, závěr mě hodně překvapil.

14.06.2017 4 z 5

Doktorka Valérie Doktorka Valérie Gilbert Schlogel

Určitě už jsem četla napínavější detektivky, tahle byla příjemným relaxem..

13.12.2016 5 z 5

Pravdu znát nemusíš Pravdu znát nemusíš Mary Higgins Clark

Už jsem od této autorky četla lepší..

13.05.2016 3 z 5

Zloději lidí Zloději lidí Robert Crais

Kniha napínavá od začátku do konce..

08.12.2015 5 z 5