esussi komentáře u knih
Tahle série je opravdu pecka, a ani Cress nezklamala. A moje nejoblíbenější postava je rozhodně Iko.
Asi nejlepší díl ze série. Pořád si to drží slušné tempo a příběh se začíná zajímavě vyvíjet.
Fajn počtení na prázdniny. Vtipné, poutavé a se zajímavým příběhem.
Říkejte si co chcete, mně to stejně přišlo jako Upíří deníky v bleděmodrém. Nic moc originality, ale líbí se mi ta myšlenka s Temnými hrdinkami, takže v tomhle ohledu se těším na další vývoj děje.
Film mě docela navnadil, ale snad poprvé musím konstatovat, že knížka byla slabší. Čekala jsem víc detailů z příběhu i o jednotlivých postavách, bohužel marně.
I přesto je knížka čtivá a téma mě zaujalo.
Jako ušlo to. Asi jsem se už naučila od novějších erotických románů nečekat žádné zázraky. Erotické scény OK, zbytek byl sbírkou klišé ze všech dívčích románů. A ještě k tomu nesympatická hlavní hrdinka.
Musím uznat, že nemesis je krásně vyšperkovaný detektivní román. Všechny důležité věci do sebe začínají zapadat právě v tu pravou chvíli. Ale i tak jsem věděla, kdo bude vrah už asi od půlky knihy.
Nádherná kniha, u které mi děj nepřišel zas tak důležitý. Bylo krásné vidět na chvíli Charliemu do hlavy.
Oproti krátkým Fulghumovským fejetonům je Třetí přání mnohem komplexnější a propracovanější. Autor už se nezabývá jen zábavným povrchem věcí, ale jde úplně do jiných filozofických úrovní. Je to kniha o přátelství, sdílení a naplno prožitých životech. Kdo bude mým svědkem?
Opravdu mám ráda romány o upírech, a dokonce v nich ráda snesu i trochu té erotiky, ale tohle za mě rozhodně ne. Prostě mě to ani trochu nevtáhlo do děje, žádný z hrdinů mi nebyl sympatický, v ničem mě to nezaujalo. Stydím se za to, že jsem to dočetla.
Miluju převyprávěné příběhy. Tenhle je takový víc pohádkovější a naivnější, ale proč ne? Občas si člověk rád u knížky odpočine.
Taková průměrná béčková knížka, se kterou může člověk strávit volné odpoledne, a pak už si na ni nikdy nevzpomene. na zabití času cajk, ale občas už mě z některých přeslazených pasáží bolely zuby.
Knihu jsem četla ve čtečce. Aspoň jsem odolala nutkání si při každém pohledu na obálku knihy vypíchnout oči. Pokud komentáře někdy bude číst někdo z nakladatelství - prosím, příště radši úplně bez potisku, cokoliv jiného bude lepšího než tato parodie na přebal amatérského porna! Ještě, že se tady nehodnotí knihy podle obalu, protože tohle by byl propadák desetiletí!
O dost lepší než první díl, který mě nezaujal natolik, abych ho dočetla. Myslím, že přece jen dám této sérii ještě šanci.
Moc pěkně napsané. Líbily se mi charaktery postav, i popis zajímavého světa. A samozřejmě napětí na konci, které zaručí, že druhý díl si prostě musíte přečíst.
Tahle série (nebo celkově tvorba Meg C.) má bohužel v kvalitě sestupnou tendenci. Protože skoro od začátku víme, kdo je vrah, naprosto chybí zajímavá detektivní zápletka. A romantika taky žádná sláva.
Takové nemastné neslané. Četlo se to sice rychle, ale žádná postava nebyla dost poutavě napsaná na to, aby mě to zaujalo. Ale obálku to má moc pěknou
Vlastně to docela i překvapilo. Oproti prvnímu dílu se to dali i v pohodě číst. Ikdyž by mě teda zajímalo, jestli vůbec někdo četl ty pasáže o bezduchých. Já to vždycky přeskočila, a vůbec mi to v ději nechybělo :)
Opět zajímavý a napínavý příběh, přečteno jedním dechcem. Sice mám výhrady k obálce knihy (fuj fuj), ale jinak palec nahoru :)
Taková pohádka s předvídatelným koncem, kterou nedoporučuju číst dospělým, protože to bylo docela plytké. Příběhy jednotlivých postav nebyly pořádně rozvedené a všechno to mělo jaksi moc rychlý spád a plno nelogičností. Ale zas na druhou stranu já nemám co soudit, protože jsem to zhltla celé. Ale nebylo to lahůdkové počteníčko. Spíš něco ve stylu: No dobře, když už jsem to teda začla číst, tak to nějak dokončím.