eva5397 komentáře u knih
Nedočteno. ..To se fakt nedalo. Taak strašně vtipný a nudný..
Naprosto mě to vtáhlo. Od první stránky, velice pěkně napsané. Nikdo se nikdy nedozví, zda by bylo lepší začít Jáchymem nebo Veronikou. Oba příběhy skvěle napsané.
Perfektní oddychovka ale i k zamyšlení nad našimi životy.
Moc zajímavá a dobře napsaná kniha. Myslím že i čtenářům kteří se tak moc historií nezabývají, má rozhodně co říct o našich dějinách.
Opravdu velmi čtivá a zajímavá kniha. Přesto že knih o druhé světové válce mám mnoho načtených, tak zde jsem se dozvěděla mnoho nového a zajímavého.
Moc dobře se to četlo. Svižné tempo.
Zajímavý život, zajímavé ženy.
Bezva čtení. Přesto že mnoho těchto případů je známých, tak se našlo spousta nových skutečností o kterých se v knize píše. Za mě určitě plný počet.
Moc se mi to líbilo.Vyhovoval mi styl psaní, rozhovory.. Poučná pro nás pro všechny.
Tak trochu povinná četba. Obdivuhodná síla lidská.
Tak to bylo maso. Stojí za to si to přečíst. Ať víme jak si někteří jedinci užívali života. Známá figura zlatých devadesátek. Myslím že dost umělců co se v discolandu ukazovali, by byli radší aby na těch fotkách radši nebyli.
Jako oddychvka dobrý. Ale berte to z rezervou...
Opět, velmi zajímavá četba. Pohled na fotbal a sportovní život hodně zblízka.
Určitě důležité téma, ale bohužel nezajímavé zpracování. Spousta složitostí a čísel, špatně jsem hledala nejakou linku které by se dalo držet. Životopisy a memoáry jsou moje hoby, tato kniha patří určitě k těm slabším. Bohužel ukázka toho že mit zvláštní a těžký život nestačí k napsání knihy.
Kniha se mi velmi líbila. Opravdu pozoruhodný život. Určitě stojí za přečtení.
Uf, bylo to dlouhý a náročný. Místy velmi zajímavé , místy strašná nuda. Možná jen můj problém.. Každopádně
888 stran je pořádná nálož.
Asi jsem čekala víc . Některé pasáže byly nudné a musela jsem přeskakovat. Přesto v souhrnu zajímavé a překvapující informace o bratrech Göringových.
Syrová výpověď o životě. Další kniha kterou prostě neodložíte. Moc se mi líbila.
Tato kniha mě úplně pohltila. Velmi zajímavé detaily, posloupnosti celé akce. Určitě doporučuji všem kteří se o tuto dobu zajímají.
Neskutečně nudná, nic neobjevující kniha.Souhlasím z předchozími komentáři. Asi nejhorší ze životopisných knih.