evafort evafort komentáře u knih

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Kr

03.02.2013 5 z 5

Suvenýr Suvenýr Tess Gerritsen

Další skvělá knížka od Tess Gerrintsen a už se těším na další díl!

03.10.2012

Neznámá Neznámá Tess Gerritsen

Super knížka! Už se těším na další pokračování.

06.09.2012

Dvojče Dvojče Tess Gerritsen

Super napínavé, i když opět šílený krvák, skoro jsem nemohla v noci spát... ale pokračuju dál další její knížkou.

01.09.2012

Hříšnice Hříšnice Tess Gerritsen

Autorka mě znovu nezklamala, už se těším na další její knížku:)

18.08.2012

Drasticky děsivý Dexter Drasticky děsivý Dexter Jeff Lindsay (p)

přidávám se k většině názorů, seriál jsem viděla dříve a kniha mě zklamala, seriál je mnohem lepší..

24.06.2012

Doktorka Samantha Doktorka Samantha Barbara Wood

zajímavá knížka, moc se mi líbila a bylo mi skoro líto, že už končí...

13.05.2012 5 z 5

Dokonalý muž Dokonalý muž Linda S. Howington

Skvělá knížka, četla jsem jedním dechem:)

10.05.2012 5 z 5

Hranice věčnosti Hranice věčnosti Ken Follett

Mám ráda Folleta a tato kniha není výjimkou. Bylo moc zajímavé číst o novodobých dějinách, škoda jen, že už tam nebylo Československo 1989.

14.02.2016 5 z 5

Dokonalý manžel Dokonalý manžel Lisa Gardner

Napínavé, i když někdy trochu přehnané, předvídatelný konec.

02.10.2015 3 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Knížka se mi líbila, i když pět hvězdiček nedám, to jsem zase četla přece jen lepší.

26.06.2015 4 z 5

Románek pro baculku Románek pro baculku Monika Mešková (p)

Žádný vrchol literárního umění, ale hezky se to četlo, příjemné a svěží a vtipné.

05.03.2015 4 z 5

Druhá šance Druhá šance James Patterson

Oproti prvnímu dílu mě tenhle zdaleka tolik nebavil, dokonce jsem měla v jednu chvíli chuť ji odložit, ale pak to zase nabralo grády. Doufám, že další budou zase lepší.

01.03.2015 3 z 5

Jsem single a pomstím se Jsem single a pomstím se Tracy Bloom

Svěží oddechovka, trochu ve stylu Sex ve městě nebo B. Jones, nic světoborného, ale četla se hezky.

20.02.2015 4 z 5

Kroky ke slunci Kroky ke slunci Corban Addison

Moc zajímavá kniha, nechci říct, že hezká, protože je tak smutná. Nějak mi hlava nebere, že se to vše může v dnešní době odehrávat.

19.02.2015 5 z 5

První musí zemřít První musí zemřít James Patterson

Skvělá, moje první setkání s Pattersonem a už se těším na další příběhy hlavních hrdinek.

15.02.2015 5 z 5

Cesta pustinou Cesta pustinou Emmy Laybourne

Tento třetí díl už malinko slabší, ale stejně napínavý a čtivý, jako dva předchozí.

17.01.2015 4 z 5

Nebe v plamenech Nebe v plamenech Emmy Laybourne

Opět pět hvězdiček, skvělá napínavá knížka.

17.01.2015 5 z 5

Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Nemám ráda sci-fi, ale protože o této knize hodně lidí mluvilo, pustila jsem se do ní. A líbila se mi moc, okamžitě po přečtení jsem začala shánět druhý díl.

17.01.2015 5 z 5

Manhattan je můj život / Smrt pornohvězdy Manhattan je můj život / Smrt pornohvězdy Jeffery Deaver

Od Deavera jsem četla lepší, proto jen 4 hvězdičky, ale stejně moc podařená kniha a sympatická hlavní hrdinka.

17.01.2015 4 z 5