EvaSupovic komentáře u knih
Knížka se mi četla velmi dobře a jako oddechovka dokonalá.
Opět jsem se skvěle začetla a bavila jsem se. Jen tak dál.
Velmi mile překvapila. Děj mě hned vtáhl do sebe a já stále nevěděla a byla na vážkách, kdo je tedy padouch....jednohubka na večer.
Knížka se mi moc líbila a četla se sama. Celkově velmi povedená fantasy s měniči a vypravěči.
Opět fantastická jízda pod mořem i na souši a konec mě totálně opět rozsekal.....a budu vyčkávat na další díl
No jo no, už asi nikdy nepůjdu spát, než kouknu do skříně....mrazení, zatajený dech, to vše vás bude provázet při čtení této knihy.
No docela jsem se začetla, vtáhlo mě to do děje. Doporučuji určitě.
Pro mně byla Galerie asi zatím nejslabší za celou sérii, ale posledních pár stránek stálo za to. Možná to bylo tím mírným vrahem, na to nejsem u Cartera zvyklá :-)
Wau.....to byla opět skvělá chuťovka. Naprosto vás to vtáhne do děje ať je plný krvavých sr**** nebo ne :-D
Tak další šílená jízda s Robertem Hunterem za mnou a opět paráda
Druhý díl série začínající autorky mě naprosto pohltil do svého světa...nedokázala jsem se odtrhnout od čtení. Postavy jsem si zamilovala snad ještě více. Děj byl od začátku do konce naprosto poutavý. Opravdu, ale opravdu se moc těším na Inferno a tímto chci knihy vřele doporučit. Obraťte se přímo na autorku a můžete mít knihu i s věnováním.
Teda to byla zase jízda ve stylu Cartera. To bylo opět parádní počteníčko, od kterého se nešlo odtrhnout.
Ale jo, dalo se to číst, ale na Nabíječe už zkrátka asi nikdy nedosáhne. To je vysoká laťka :-)
Myslím si, že mě nemůže žádná kniha od této autorky zklamat. Bavila jsem se, jako pokaždé. Těším se na další části.
Druhy díl se mi snad líbil i více a Tea i Erika jsem si ještě vice zamilovala. Autorovi gratuluji k velmi povedené MM romanci
Opět další skvělá Lanczovka. Vřele doporučuji a kdo by chtěl, mám ji na prodej :-)