Evca127 komentáře u knih
Lucka mě baví, Marvela nejde nemilovat, u mě spokojenost. Pacifická mě zaujala o něco málo víc, Evropu si ještě musím doplnit, ať to mám komplet.
Mám chuť vyrazit někam ven :-)
Kdo má rád Karla Zicha, bude mít rád i tuto knihu. Díky za ni.
Už jsem přečetla hodně knížek, dokonce i hodně moc pěkných knížek, ale tahle byla pro mě tak moc krásná, že to ani nedokážu popsat. Příroda, lidi, téma, finále příběhu... hezky si mě autorka povodila ;-) Krása! Děkuju.
Trochu mě vyděsila barevnost knihy, ale zvykla jsem si. Až nečekaně hodně mě bavil způsob sestavení příběhu jejich cesty. A pobavil. Díky.
Pan Stingl – jako vždy jedinečný, jako vždy skvělý.
Jako literatura nic moc, ale jako vyprávění o vlcích, které miluju, je to krásné. A je tam i dost moc pěkných fotek těch úžasných tvorů. Autorce lze jen závidět kuráž, s jakou změnila svůj život, a rozhodla se věnovat vlkům. Člověk by si občas přál to taky dokázat. Možná by mi víc vyhovovalo, kdyby srovnávání chování vlčích rodin s lidskou smečkou autorka nechala na čtenáři, bylo tam toho na můj vkus nějak moc. Vlci jsou úžasní a autorce děkuju, že jsem s nimi zase mohla chvilku pobýt na sněhových pláních v teple své postele.