Evelin2506

Kniha se mi líbila, přečetla jsem velmi rychle.

Moje první kniha v této sérii a velké překvapení. Příběh se mi líbil, i když jsem od poloviny věděla jak, ale ne kdo.

Kdybych nečetla první díl, tak dám o hvězdičku víc. Když oba díly porovnám, tady je na mě trochu moc politických intrik. Ale jinak Gentry je za "správňáka" a tak to má být.

Jako krátký příběh s Davidem Rakerem jsem očekávala něco jiného.

Nezklamala, zápletka plně ve stylu Jacka Reachera. Jeho přístup je stejný bez rozdílu, jestli byl major nebo je tulák.

Hodně povedený díl. Armand byl jako vždy skvělý. Jsem zvědavá, co bude řešit příště, když to vypadá, že u policie zkončil. No, máme se na co těšit....

Kniha se mi líbila, jen ten konec byl trochu přetažený. Těším se na další pokračování.

První dvě třetiny knihy nic moc, závěr byl super, takový konec jsem nečekala.

Zápletka zajímavá. Agent FBI a místní šerif jako postavy z divokého západu trochu divné. Na další pokračování této série se těším, hezky se to čte.

Asi v půlce jsem věděla,kdo je vrah a práce policistů nic moc.

Napínavé čtení a zápletka z těch uvěřitelných. Kniha se četla hezky, chybělo mi podrobnější odhalení dvojitého agenta. Postava Constance je pro mě stále záhadou, ale možná za pár dílů rozklíčuji a pochopím. Nebo se vrátím k dílu, kde se objevila, přečtu znovu a pozorněji?