Evelin2506 Evelin2506 komentáře u knih

Andělský let Andělský let Michael Connelly

Po hodně dlouhé době plný počet hvězdiček. Bosch je detektiv přesně podle mého gusta. Jen mě trochu rušil všudypřítomný kufřík.

21.10.2024 5 z 5

Hořící drát Hořící drát Jeffery Deaver

Na mě tam bylo hodně technických odborných informací, trochu jsem se v nich ztrácela.

06.09.2024 2 z 5

Ledoborec Ledoborec Kristina Ohlsson

Kniha se mi líbila a těším se na další ze série.

27.08.2024 3 z 5

Cesta pro vraha Cesta pro vraha Jaroslav Velinský

Četla jsem v rámci Výzvy.

27.08.2024 2 z 5

Kolik barev má štěstí Kolik barev má štěstí Phyllida Shrimpton

Kniha se hezky četla. Líto mi bylo Anny, které chvíli trvalo, než se vzepřela nepochopení svého okolí. Její matka Helena se postavila na vlastní nohy. Ale největší změnu ve svém životě podle mě udělal Algernon. Všem tleskám.

27.08.2024 4 z 5

Tchyně Tchyně Sally Hepworth

Kniha mě velmi mile překvapila. Zajímavé téma, překvapivé rozuzlení. Mě byla Diana sympatická hned od začátku. Většina problémů všech byla způsobena chybějící komunikací mezi jednotlivými členy rodiny.

27.08.2024 4 z 5

Mimo těžiště Mimo těžiště Jørn Lier Horst

Ani nevím proč, ale moc mě kniha nezaujala. Líbila se mi linie novinářky Emmy.

11.07.2024 3 z 5

Tíha viny Tíha viny Hans Rosenfeldt (p)

Hodně povedená kniha. Když jsem dočetla poslední stránku, tak jsem si myslela, že mám nějaký vadný kus, protože tohle NEMUŽE být konec, musí mi chybět stránky. Takže netrpělivě čekám na pokračování.

12.06.2024 5 z 5

Klub nadějných žen Klub nadějných žen Elyssa Friedland

Knihu jsem nedočetla.

07.06.2024 1 z 5

Noční směna Noční směna Alex Finlay

Povedená detektivka - zajímavá zápletka, překvapivý konec.

03.01.2024 4 z 5

Tajemství na kůži Tajemství na kůži Alka Joshi

Pro mě velmi hezky napsaná kniha a prostředí děje super. Lakšmí měla těžký život a vše těžce získané. Samotný fakt, že odejde od násilnického manžela a zařídí si nový život ještě neznamená, že si uvědomuje svoji cenu. Místy mi připadala jako prostitutka pro manželky bohatších mužů, kterým nabízela své umění tetování henou místo svého těla a které se k ní podle toho chovaly. Sama Lakšmí toho musela hodně zkousnout - rodiče, manžel, zákaznice. Těším se na pokračování.

18.12.2023 4 z 5

Jablka ze stromu nepadají Jablka ze stromu nepadají Liane Moriarty

Kniha je podle mě dost slabá. Moc mě nebavila a četla jsem docela dlouho.

18.12.2023 2 z 5

Není úniku Není úniku Yrsa Sigurðardóttir

Do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah.

15.11.2023 4 z 5

Druhá žena Druhá žena Michael Robotham

Nemohla jsem se zabrat. Knihu jsem dočetla, zápletka dobrá, ale čekala jsem víc.
Další knihu série si přesto přečtu.

12.09.2023 3 z 5

Citlivá průvodkyně Citlivá průvodkyně Natalia de Barbaro

Nedočetla jsem.

22.08.2023 1 z 5

Hloubka nenávisti Hloubka nenávisti Sharon J. Bolton

Hodně povedená a dobře napsaná kniha. Docela by mě zajímalo, jaké pocity mají čtenáři druhého pohlaví - jako žena vnímám toto téma velice intenzivně a se znepokojením. Téma v současné době velice aktuální k zamyšlení.

21.03.2023 4 z 5

Dostihne tě minulost Dostihne tě minulost J. D. Robb (p)

Povedený díl série. Je tady všechno - zločinci, napravený padouch, rodina, láska....
Vždy, když čtu Evu Dallasovou, tak mi připadá, že den musí mít padesát hodin - podle toho. kolik toho ona sama a její tým stihne. Ani tady to není jinak.

20.02.2023 5 z 5

Na mušce Na mušce Mark Greaney

Kdybych nečetla první díl, tak dám o hvězdičku víc. Když oba díly porovnám, tady je na mě trochu moc politických intrik. Ale jinak Gentry je za "správňáka" a tak to má být.

17.02.2023 3 z 5

Zrádná paměť Zrádná paměť Lisa Gray

Hezky napsaná detektivka. Děj nebyl zdlouhavý, konec překvapivý. Určitě sérii zařadím mezi oblíbené.

17.01.2023 4 z 5

Symetrie odplaty Symetrie odplaty Tim Weaver

Jako krátký příběh s Davidem Rakerem jsem očekávala něco jiného.

05.01.2023 1 z 5