Evelin2506 Evelin2506 komentáře u knih

Noc, kdy zemřela Noc, kdy zemřela Jenny Blackhurst

První dvě třetiny knihy nic moc, závěr byl super, takový konec jsem nečekala.

16.02.2022 4 z 5

Tajemství škorpiona Tajemství škorpiona Lincoln Child

Zápletka zajímavá. Agent FBI a místní šerif jako postavy z divokého západu trochu divné. Na další pokračování této série se těším, hezky se to čte.

07.02.2022 3 z 5

Není úniku Není úniku Cara Hunter

Kniha se mi líbila, s každou kapitolou jsem byla přesvědčená, že vím, jak to bylo. Ale jako v mnoha případech - všechno je jinak.

29.01.2022 4 z 5

Mizení Mizení Jiří Březina

Od tohoto autora moje první kniha. Hezký napsané, dobře se četlo. Zápletky děsivé a já doufám (spíše si přejí), že vymyšlené.

09.01.2022 4 z 5

Zákon neviny Zákon neviny Michael Connelly

Vše, co má dobrá detektivka mít - líbila se mi a rozhodně nezklamala.

08.12.2021 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Kniha mi silně připomínala příběhy z poloviny minulého století, jen odehrávající se v době nedávné . Smutné čtení.

25.11.2021 4 z 5

Španělský slib Španělský slib Karen Swan

Líbil se mi styl příběhu - minulost a přítomnost. Zápletka zajímavá, ale rozuzlení bez překvapení. Kniha je napsaná hezky a když ji čtu s tím, že jde o "román pro ženy", tak docela dobrá.

25.11.2021 3 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

Milé překvapení. Kniha se mi moc líbila, původně se mi do ní nechtělo, začala jsem číst kvůli výzvě a půjčila jsem si ji, ale určitě zakoupím - stojí za to ji mít doma.

07.11.2021 4 z 5

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Podařená detektivka, pořád jsem čekala, kdy se největší padouch objeví a několik tipů jsem během čtení měla, ale vše je jinak.... Těším se na další díl.

14.10.2021 4 z 5

Hana Mašková Hana Mašková Hana Kotíková

Četla jsem kvůli výzvě. O Haně Maškové jsem věděla jen z dokumentů a vždy jsem to vnímala spíše jako bulvár. Fotky se mi líbily, ale celkově kniha nic moc. Jako sportovkyně si Hana Mašková určitě zaslouží uznání.

26.09.2021 2 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Znepokojivé téma, opravdu je to tak jednoduché? Kniha se mi líbila a určitě si přečtu i další díly série.

17.09.2021 4 z 5

Vyměnit vodu květinám Vyměnit vodu květinám Valérie Perrin

Hezké, smutné čtení s nadějí v budoucnost.

29.08.2021 4 z 5

Hospoda Jamajka Hospoda Jamajka Daphne du Maurier

Klasika, která nikdy (většinou) nezklame. Četla jsem asi po třiceti letech a příběh se mi líbil víc,než jsem si vybavovala. Opět se potvrdilo - všechno je jinak.

29.08.2021 3 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Další díl - další napínavé čtení. Sérii Roberta Huntera rozhodně nikdy nečtu večer před spaním. Chování Angely v chráněném domě mě fakt štvalo. Rozhovor Roberta s vrahem v posledních kapitolách byl podle mě nejslabším místem celé knihy - nějak mi to tam nesedělo. Ale je to jen můj pocit a těším se na příští díl.

27.08.2021 4 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Vtipné, smutné a velmi lidské a dojemné. Myslím, že bych ve svém životě měla moc ráda "muže jménem Ove".

09.08.2021 4 z 5

Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Knížka se mi líbila, četla jsem s pobavením a zároveň jsem jisté události probrečela...

26.07.2021 4 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Děsivé, napínavé a jako vždy překvapivé rozluštění.

25.06.2021 4 z 5

Bohové viny Bohové viny Michael Connelly

Moc se mi to líbilo. Vůbec jsem nevěděla, že je série Mickey Hallera.

25.06.2021 4 z 5

Chladná krev Chladná krev Lisa Jackson

Kniha na mě působila jako 2v1 - thriller a harlekýna. Část thrilleru měla vše, co od tohoto žánru očekávám a hezky se četla.

05.06.2021 3 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Knihu jsem přečetla během jediného víkendu. Až do konce jsem nevěděla, kdo je vrah.

02.06.2021