Evelin2506 komentáře u knih
Začátek dost nudný. Nicméně to byl tak úvod do děje a pak se zápletka rozjela. Connely odvedl výkon, na jaký jsem u něho zvyklá a jaký jsem očekávala. Ale zneužití IT v tomto rozsahu a čase pro mě docela nečekané.
Nezklamala, zápletka plně ve stylu Jacka Reachera. Jeho přístup je stejný bez rozdílu, jestli byl major nebo je tulák.
Velmi povedená detektivka. Hlavní téma náhradního mateřství je aktuální a tady se mi zápletka i rozuzlení líbily. Konec pro mě velké překvapení, líbila se mi záhada kolem Erliním dítěte.
Knihu jsem dost dlouho sháněla a tak jsem byla natěšená. Podle mě každý díl, kde Reacher problém neřeší sám, je slabší. Nicméně mě zápletka bavila.
Kniha se mi líbila. Zápletka dostatečně napínavá a děj má spád. Rozuzlení je jasné ještě před půlkou, ale líbí se mi postupné hledání důkazů a skládání případu.
Podle mě hezký napsané - rozuzlení mě překvapilo. Určitě si přečtu další díl.
Kniha se mi moc líbila. Místo i čas pro ženy a dívky (asi i pro celé rodiny) dost těžké, Oliva i přes svou výchovu v sobě našla velkou sílu a odhodlání. V dospělosti se vrátit a žít se sousedy, kteří ji kritizovali, odsuzovali...
Podpora otce byla očekávaná, ale podle mě nejvíc pro ni znamenal postoj matky. Na pozadí jsem vnímala vztah temperamentní matky a klidného otce. Na první pohled nesourodá dvojce, ale v těžkých chvílích stojí při sobě.
Moc jsem nechápala postoj ke starší dceři, když jí donutili ke sňatku a následně ji nechali svému osudu.
Docela mě bavily popisované zvyky, nepsaná pravidla nastavená společností a postupné vymanění se z těchto (pro nás dnes) nesmyslů.
Neurazí. Určitě slabší díl série. Reacher řeší zamotaný případ dost zaměřený na technologie, výbušniny a podle mě hodně nepravděpodobný, když odborníci nic netuší a Jack, který pomalu neumí ani používat mobil vše vyřeší. Jenže - jde přece o REACHERA!!!!
Další díl určitě dám.
Kniha se mi líbila - do konce napínavé. Na konci mi vadila změna chování Vincent - manželka. Problém s dcerou byl nedotažený. Nicméně hlavní linie příběhu Vincent/Mina dobrý. Těším se na další díl a doufám, že se poodkryje problém Miny.
Knihu jsem si zařadila do kategorie - v životě nereálné. Pokud ale čtu ve správném stavu mysli, pohodové čtení.
Začátek pro mě byl dost chaoticky a nějak jsem se nemohla začíst. Nicméně zápletka zajímavá. A ten konec je jasný začátek dalšího dílu. Moc se těším.
Hodně povedený díl. Armand byl jako vždy skvělý. Jsem zvědavá, co bude řešit příště, když to vypadá, že u policie zkončil. No, máme se na co těšit....
Hodně povedená kniha. Líbila se mi propojenost mezi jednotlivými příběhy i zmínky na minulé případy. Četla jsem všechny, takže jsem věděla "o čem je řeč".
Pro mě velké zklamání, nejslabší díl série - hodně politiky, krve a mrtvých.
Zajímavá zápletka - dost drsné. Pro mě uvěřitelné do té doby, kdy šéfispektorka zasahuje ve Francii. Přesto kniha napsaná v duchu celé série a těším se na další.
Hezky napsané a Connelly nezklamal ani v tomto příběhu. Haller je velmi sympatický, jeho práce, intuice a inteligence je obdivuhodná.
Jediné co mi vadí, je pořadí knih série Haller a Bosch v jakém je čtu, ale to jen těžko zazlívat panu Connellymu....
Líbilo se mi a jen škoda, že jsem četla až po Balzamovači. Inspektor Sullivan je velký sympaťák, jeho velitel křivák, tak jsem zvědavá, jak se spolu srovnají. Těším se na další pokračování.
Příběh se mi líbil, kniha se četla dobře. Fern jsem si od začátku oblíbila, Rose jsem v prví půlce litovala a fandila jsem sesterskému ochranitelskému vztahu. Jak říká klasik - všechno je jinak....
Kniha se mi líbila, jen ten konec byl trochu přetažený. Těším se na další pokračování.
Kniha (stejně jako celá série) se hezky čte, Dallasová s Roarkem jsou opět sehraní parťáci a musí chránit to co pro ně znamená nejvíc - vlastní rodinu a jeden druhýho (jen se mi zdá, že v tomto díle trochu "změkli").