Mizení přehled
Jiří Březina
Policista Tomáš Volf série
Temný případ od dvojnásobného držitele ceny za nejlepší českou detektivku. Tomáš Volf řeší nejotřesnější případ své kariéry. Na opuštěném statku zemře v den výročí Hitlerova narození několik lidí. Jde o zločin s rasistickým podtextem, nebo o snahu vytvořit falešnou stopu? Na dětské krizové centrum zazvoní uprostřed noci dezorientovaný chlapec. Tvrdí, že mu někdo vyměnil rodinu za cizí lidi. Když se však o situaci začne zajímat soukromá vyšetřovatelka Eva Černá, jeho zdánlivé blouznění se rýsuje v děsivých detailech.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mizení. Přihlašte se a napište ho.
Tedy pane Březino, to se Vám povedlo. Skvěle napsáno, děj má spád a člověk se dozví, co vše hnusné se děje na tom našem dvorku.
Knižní novinky (44. týden)
31.10.2021
Ocenění knihy (1)
2021 -
Cena Jiřího Marka
(2. místo)
Kniha Mizení v seznamech
sex detektivní a krimi romány peníze česká literatura vydírání žhářství potraty české detektivky a krimi mocenské zájmy matky samoživitelky, svobodné matky Cena Jiřího Marka
Výborná kniha, jen ten konec mi přišel tak zrychlený, až jsem měla pocit, že jsem nějakou kapitolu přeskočila.