EvelynAuryn komentáře u knih
Ze střední už jsem pěkných pár desítek let.
Přesto mnou kniha zamávala, protože si to všechno ještě pamatuju. A ačkoliv se mluva i doba změnila, prožívala jsem s hrdiny jejich pády i výšky a věřila jim je.
Hvězdy mě nechaly ubrečenou, ale spokojenou z krásně napsané knihy.
Kdybych mohla, dala bych jí jako povinnou četbu. Myslím, že málokdo z těch dospívajících si uvědomuje, nebo přemýšlí o tom, jak se cítí jeho protějšek. Že první sex nemusí být jako z filmu. A že i v 17 může člověk na ramenou nést všechnu tíhu světa.
Ale protože tu moc nemám, tak začnu s malými cíli. Když se mě syn ptal, co chci k vánocům, řekla jsem, že bych si přála, aby si přečetl Hvězdy :)
Ačkoliv nejsem cílovka, tuhle sérii si dávám jako zákusek a nejsem schopná se odtrhnout ani ve dvě ráno.
Která by nechtěla svého Tairna žejo?
Knížce trochu vyčítám konec, který jsem četla asi 3x abych pochopila co se stalo a stejně to vlastně moc nechápu. Měl to být cliffhanger ale přišel mi takový polovičatý.
Trochu méně lásky a více draků prosím :))
Nečekejte romantiku, nečekejte hluboké myšlenky. Čekejte šílenou jízdu u které se budete královsky bavit.
Slupla jsem to jak malinu, skvěle se při tom odreagovala a smála se nahlas.
Rozhodně doporučuju jako antidepresivum :)
Dobré to bylo. Čtivé, napínavé. Trinity je hrdinka, kterou jsem od začátku měla vcelku ráda. Nebyla mi protivná, nebyla ufňukaná.
Potkat staré známé bylo fajn.