EvelynDupont komentáře u knih
Vetsinou komentare nepisi, ale dnes musim udelat vyjimku. Na knizku jsem se moc tesila, ale byla pro me velkym zklamanim. Jde pouze o teorii. Zadne kroky, ci navod, jak s hnevem nakladat, jak se s nim spravne vyporadat, tam nenajdete. Autorka nekolikrat omila, ze je potreba hnev zpracovat a postavit se konfliktu, ale jak, to uz se zde neresi.
V podstatě není co dodat. Výborná kniha, která stoji za přečtení. Přečteno jedním dechem.
Ačkoli jsem od knihy očekávala úplně něco jiného, příběh se mi líbil a kniha se četla velmi dobře. Snad jen konec je trošku přitažený za vlasy, ale to mi až tak nevadilo...
Fulghuma čtu velmi ráda, obzvláště Už hořela, když jsem do ní lehal se mi moc líbila. Tato kniha mě až tak nechytla, musela jsem se nutit, abych ji dočetla... asi jsem čekala, že se u ní více pobavím.
Knihu jsem si vybrala,protože mě zaujala její obálka. Mám ráda romány z této doby a prostředí a jsem fanda Panství Downton. Nebylo to vůbec špatné, nic náročného ani překvapivého, žádné drama a naprostý happiend, což mi ale nevadilo, protože špatných konců máme v životě dost. Klidně bych si zase přečetla něco podobného.
Oddechovka,velmi ctiva. Film jsem nevidela, ale po precteni knihy, zkouknu :)