EvikU. komentáře u knih
Tuhle knihu mám asi nejradši. Čte se dokud se neodloží. Doporučuji.
Knihu jsem přečetla hned. Četla se hezky. Mám tuhle autorku ráda. Doporučuji.
Kniha se mi líbila jako ostatní její knihy. Nevím co víc napsat. Tuto autorku doporučuji.
Hezká kniha. Autorčiny knihy mají hlavu a patu. Jsou ze života a čtivé. Nádhera.
Dávám jednu hvězdičku za snahu, kterou určitě autoři vynaložili. Fakt mě to nebavilo.
Moc mě nenadchla, ale nějaké povídky byly ucházející, proto jsem ji dočetla a proto 3*.
Z téhle série se mi tato líbila. Ale nečetla jsem všechny knihy, tak to nemůžu tak posoudit.
První díl jsem nečetla. Tento celkem dobrý. Určitě jsou hezčí knihy.
Celkem to šlo, díky skotsku. Mám ráda knihy o skotsku. No a kdo rád čte, tak nemusí číst jen samé bestsellery. ☺
Čtivá kniha. Fakt jo, zase příběh ze života....
Vadilo mi, že si začala Radka s Erikem. Je to ale čtivý a člověk to přečíst prostě musí.
Moc pěkná kniha. Tohle je dilema, které se těžko řeší. Skvěle napsaný.
Oddychové letní čtení. Není potřeba v tom hledat něco víc. Doporučuji.
Kniha napínavá i dojemná. Čte se dobře, chceš vědět, co bude dál a jak to skončí.
Bylo to čtivý. Tento problém úplně chápu a může do něj spadnout každá holka či žena. Hezky zpracované téma.
Super kniha. Děj tě nenechá chladnou. Hezky se čte. Je to jedna z knih, kterou odložíš, až když ji dočteš. ☺
Také souhlasím, že druhý díl je ještě povedenější než první. Takže se autorka může pustit do třetího. ☺ (kdyby to měla v plánu).
Kniha je tak normálně hezká. Přečetla jsem ji, ale asi se k ní nebudu vracet.