EvikU. komentáře u knih
Tuhle knihu jsem četla přes týden, což je u mě hodně. Moc fantasy a moc vražd a moc přeplácaný. Neskutečný a vlastně to skončilo divně.
Knihu jsem si koupila, protože má krásnou obálku. Líbila se mi, jsem ráda, že ji mám ve své knihovně.
Byla to taková klasická teenagerská knížka. Dalo se to číst. Kdybych ji četla v 15 -ti, chápala bych ji víc. :-)
Tahle poslední kniha mě nebavila. Přečetla jsem ji jen proto, abych ji dala šanci.
Litovala jsem Emily, co si musela prožít, jak moc se bála svého otce, z kterého se stal netvor, když Emily zneužil. Chápu její nutnost se za ním vrátit už jako Neferet a ublížit mu. A byla jsem zklamaná, že se z Arthura vyklubal slaboch. Pěkný příběh.
Moc pěkný příběh o velké lásce, baví mě fantasy a tajemno ...dávám palec nahoru této knize
Jelikož jsem nečetla školu noci, tak to byl moc krátký děj, ale i tak se mi kniha moc líbila.
Překvapilo mě, že ač je to stará kniha, tak se četla docela hezky. Závěr mě překvapil, čekala jsem jiného vraha. Za mě dobrý.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Byla celou dobu napínavá. Místy smutná a zároveň obdivuhodná. Je to silný příběh, který zaujme. Rozhodně doporučuji.
Kniha se mi líbila, měla jsem ji hned přečtenou. Přišlo mi to docela zajímavý, myslím si, že někdo takové schopnosti má. A myslím, že ho to může děsit zrovna tak jako hlavní hrdinku Jitku.
Byla to výpověď zlomeného člověka žalem po ztrátě své lásky. Mělo to na mě silný dojem, souhlasím s tím, že všechna "poprvé" bez milovaného člověka jsou nejhorší. Jen mi nesedělo, když psal dopis za dvouleté batole a ten dopis byl příliš moudrý na to, aby si tohle myslelo malé dítě a všemu dokonale rozumělo.
Místama jsem se v knize ztrácela, co je skutečnost a co sen. Je hezčí obálka než obsah, ale úplně nezklamala. Závěr? Docela hezká, jsou lepší knihy.
Pěkná kniha, mám ráda fantasy a cestování do minulosti. Romantično. Oddychovka, rozhodně neurazí.
Šlo to. Taková oddychovka, rozhodně to není kniha ke které se budu vracet.
Překvapilo mě, co všechno dokáže lidská psychika a mozek, aby člověk přežil hrozné chvíle. Třeba tak, že si vymaže 3 roky svého života. Napínavý a čtivý.
Četla se pěkně a rychle, ale trochu mi přišlo, že čtu něco, co už jsem četla. Brala bych místo toho díl, který fakt navazuje.
Tuto knihu jsem šla číst po knize "Hvězdy nám nepřály". A po debatě s jinými čtenáři o téhle knize jako o propadáku. Já ale dávám šanci každé knize. Musím říct, že byla docela hezká. Nesmí to člověk srovnávat s tou lepší. A myslím si, že spousta kluků může brát lásku jako vědu... :-)
Ne vždy se vším bych s hlavní hrdinkou souhlasila, ale je to hezky napsaná kniha!
Moc pěkná kniha. Smutná, ale hezká. Silný příběh, který člověka zasáhne. ...