Evka27

Téma únosů a zneužívání dětí je pro mě hodně těžké a mám problém o tom číst, i když se s tím autor docela popasoval. Hlavní hrdiny jsem si hodně oblíbila,jsem zvědavá,jestli se ještě objeví v nějakém pokračování.

Profesora s rodinou autor teda nešetří. Ani jsem nedýchala a jen četla a četla.

Bohužel jsem při listování knihou zjistila, kdo bude Černý Petr. Dost jsem se s knihou natrápila, úplně jsem cítila vyčerpání účastníků skupiny horolezců. Možná v létě by se četla líp.

Takže Katie zase zázračně vyvázla ze všech nebezpečí.
Říkala jsem si, jestli mi zabije (Linda Castillo) přítelkyni Lorettu, fakt mě naštve! No, překvapivě nenaštvala.

Tato kniha se mi líbila mnohem víc než příběh z Itálie její sestry Laurie.

Navzdory tomu, že mám ráda knihy z lékařského prostředí, se mi to moc nelíbilo, bylo to takové těžce nudné.

Dávám plné hodnocení, protože kniha splnila vše, co jsem od ní čekala.

Těšila jsem se moc na nového Březinu a nezklamal. Líbilo se mi spojení případu z minulosti a současnosti. Trošku mám výhrady k závěru a dopadení pachatele.

Tak nějak mi jich všech bylo líto i přes snad dobrý konec.

Osudy Barbory a Soni na rozdíl od Květy mi přišly uvěřitelné. Anetin příběh takový moc sladkobolný. Taky mi dost vadí oslovování dospělých žen zdrobnělinami, takže ta úžasná Anetka mi fest vadila. Ale jinak se mi kniha líbila a příjemně ubývala.

Zajímavý motiv, moje oblíbená spisovatelka, opět se to skvěle četlo, i když tentokrát to bylo trošku dějově slabší.

Tak zase jen průměr, nevím, Sandra Brown a Nora Roberts taky píší podobný žánr - krimi spolu s lovestory, ale tak nějak většinou lépe.

Druhý díl už mě tak nezaujal, je to takové na jedno brdo, nic překvapivého.

To tedy bylo psycho. Žádná postava mi nebyla sympatická, ale moc jsem si oddychla,jak se případ vyřešil. Měla jsem obavy, že to skončí jinak.

Druhý díl sester se mi líbil více, dojímala jsem se životními událostmi Ally a asi půjdu brzy do knihovny pro další díly. Jsem zvědavá,jestli bude vysvětleno něco bližšího k otci a Mari, jejich matce-chůvě.

Celkově bych asi hodnotila 3 - 3,5*. Román byl dost vleklý a navíc mi nebyla moc sympatická hlavní hrdinka. Zkusím ještě další díl. Zatím to nezatracuji.

Můj oblíbený spisovatel a další povedená kniha, super nápad se zápletkou.
Bohužel musím ubrat * za chybu stř.139 - porodní váha syna dvaadvacet deka!!?? Chyba překladatelky?