Evule * komentáře u knih
Perfektní, skvělý úvod do příběhů z tohoto oddělení, vraha jsem předem neodhalila. Doporučuji a těším se na další příběh od mé oblíbené autorky.
Za mě dobrá česká detektivka. Kniha se mi líbila, byla napínavá a čtivá. Vraha jsem si myslela, pak myšlenku opustila a nakonec se k ní zase vrátila. Já si další příběh této detektivní dvojice určitě přečtu.
Přestože mám raději autorčiny příběhy z našich luhů a hájů, ani tento díl mě nezklamal. Napínavý příběh a rozuzlení pro mě překvapivé. V knihovně, už na mě čeká další díl :)
Čtivé a napínavé, za mě velká spokojenost, moje druhá kniha od autorky a opět jsem si ji moc užila. Trochu jsem tušila a o to víc mě kniha bavila.
Napínavé a čtivé, smutný příběh s překvapujícím obratem. Sérii opravdu doporučuji a těším se na další díl.
Čtivé a napínavé, opravdu jsem této sérii přišla na chuť a těším se na další příběh s Kate.
Skvělé, chvílemi jsem při čtení měla husí kůži. Napínavé do poslední stránky, rozhodně si přečtu i další knihy od autorky, kterou přidávám mezi mé oblíbené.
Velmi povedený úlovek z letošní dovolené. Za mě byla kniha napínavá a velmi čtivá a dostavilo se i ono "Cože, to jako fakt?" Těším se na další pokračování s touto sympatickou dvojicí.
Strhující, kruté ale tak odvážné.. posledních deset stran jsem dočítala se slzami v očích. Tento příběh ve mně bude doznívat ještě dlouho.
Napínavé, čtivé, smutné a místy tak bolavé téma. Další díl si samozřejmě ráda přečtu.
Dokonalé, dva propojené případy, jeden napínavější než druhý. Těším se na další dokonalost v mé oblíbené sérii :)
Skvělé, napínavé, čtivé..perfektní série, můj oblíbený tým. Těším se na další díl s Kim & spol.
Sice spíše pro ženy, ale přesto čtivé a napínavé. Na konci první části jsem byla překvapená, že je vše vlastně úplně jinak.. Těším se na další příběhy od této autorky.
Skvělá záležitost, napínavé, čtivé. Od posledních stránek jsem se nemohla utrhnout. Moc se těším na další díl..
Také tento díl se mi velmi líbil. Čtivé a napínavé, pořád jsem čekal co z toho bude a trochu se bála o ty děti. Sníh a mráz z té knihy i v tomto letním počasí úplně studil, příběh tentokrát možná pozvolnější ale za mě věrohodný.
Příjemný detektivní příběh, vše tak poklidně plyne a na jednou máte vraha, i když to vlastně mohou být všichni v okolí. Druhý díl série se mi moc líbil a určitě bych chtěla pokračování.
Čtivé, napínavé, překvapující a šokující. Prostě skvělé jako všechny předchozí díly.
Napínavé, čtivé, konec překvapivý, i když si myslíte, ze vlastně víte...velmi dobré čtení a já jdu hned na další příběh.
Čtivé a napínavé, závěr pro mě překvapivý a nepochopitelný. Díl od dílu lepší a lepší. Jsem moc rada, že je napsano tolik dílů a stále přibývají.