Evule * komentáře u knih
Napínavé a čtivé. Obrat na závěr knihy překvapivý. Za mě velmi povedené. Těším se na další díl.
Napínavé a čtivé, za mě nejlepší díl. Snad to ještě není konec série.
Napínavé a čtivé, ale určitě to nebyl nejlepší díl. Alex už je za mě navíc, ale evidentně to má nějaký smysl. Sérii doporučuji.
Čtivé a napínavé, kniha se mi líbila. Lží bylo na můj vkus opravdu hodně, prostě klasická Lapena.
Napínavé a čtivé, i když oproti některým jiným dílům možná slabší. Celá série je skvělá a já se těším na další díl.
Za mě tedy slabší, čteš a čteš, aby ses pravdu dozvěděla až v epilogu. Jiné autorčiny knihy se mi líbily více.
Za mě tento díl trošku slabší, ale i tak napínavý a čtivý.
Krásný, dojemný příběh nejen pro milovníky psů. Mačkala jsem slzy.
Doporučuji.
Čtivé a celkem napínavé. Za mě dobrý začátek série, těším se na další díl.
Čtivé a velmi napínavé. Ale co bude dál? Už abych měla v ruce další díl. Sérii doporučuji.
Smutné, děsivé a napínavé čtení. Děkuju za ten konec.
Napínavé, ale mě víc bavil první díl. Uvidíme co bude dál..
Napínavé, čtivé a vlastně i dost smutné. Ve čtení této série budu rozhodně pokračovat.
Čtivý a napínavý thriler, závěr překvapivý, já vraha neodhalila.
Tuhle sérii mám ráda a ani tento díl mě nezklamal, právě naopak. Napínavé, čtivé a překvapivé.
Napínavé, čtivé, když už si myslíš, že víš přijde obrat. Za mě velká spokojenost a těším se na, druhý díl.
Já byla spokojená, za mě napínavé a čtivé. Mám tuhle sérii prostě ráda a moc se těším na další díl.